Foto GaleriGündemRus patronlara süper lüks darbe: Devlet el koyacak!

Rus patronlara süper lüks darbe: Devlet el koyacak!

2 / 8 Rus patronlara süper lüks darbe: Devlet el koyacak!
02 Mart 2022 - 12:24

Fransa'nın güneyindeki Cote d'Azur zengin Rusların başlıca uğrak noktalarından, dolayısıyla açıklanan karardan birçok ismin etkilenebileceği belirtiliyor. Chelsea spor kulübü Roman Abromoviç'e Boeing uçağın Fransa hükümeti kararını açıklamadan kısa süre önce Nice'ten havalandığı öğrenildi. Saint-Jean-Cap-Ferrat'da Rusya'nın nüfuzlu iş adamlarından Arkadi Rotenberg'in bir villası bulunuyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakın isimlerden Gennadi Timçenko'nun Lavandou'da sık sık hafta sonlarını geçirdiği bir villası bulunuyor. Deutsche Welle'nin haberine göre, L'Obs dergisi Timçenko'nun eşine Cap Negre'de beş yıldızlı Club de Cavaliere adlı oteli hediye ettiğini yazmıştı. Rus zenginlerin ayrıca film festivaliyle ünlü Cannes'da, Saint-Tropez ve Antibes'te yatları bulunuyor. Abromoviç'in 2013 yılından beri dünyanın en büyük yatı sayılan 162 metrelik Eclipse adlı yatı da Antibes'te demirli bulunuyor.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)02 Mart 2022 12:48

    Acilen bu işe başlayıp kasa açığını o rus, bu rus diyip kasa ı doldurabilir. :D en iyi yaptığımız iş bu işler zaten :D ahaha Reis beğendi.

  • Bik02 Mart 2022 12:38

    Rus oligarklar, diktatör Putin'in döneminde halktan çaldıkları paralarla bu zenginliğe kavuştu. Diktatör Putin'in 2 kızı da AB ülkelerinde yaşıyorlar, Ukranya'da kadınlar bombardıman altında yaşarken bu kızlar sınır dışı edilmeliler.

  • Sai02 Mart 2022 12:37

    Rus zenginler merak etmesin biz onlara togg veririz onunla gezerler.