Foto GaleriGündemRus konvoyu yaklaşıyor... Kiev direnişe hazırlanıyor!

Rus konvoyu yaklaşıyor... Kiev direnişe hazırlanıyor!

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azılı solcu03 Mart 2022 00:03

    bu iş çok uzadı.putin balistik fuzelerini kullanarak ukraynayı kalbura çevirsin yada kevgire çevirsin.barış için bunların yapılmasını destekliyorum.gerekirse sayın putin en az 5 tane atom bombası atsın.zafer solcuların olucak.kahrolsun naziler.

  • Mucise Reis ;)02 Mart 2022 21:06

    ya halamı geliyor bu konvoy ? incan canlı bomba olsa gider vurur. Aklıma şu geliyor. Alman , nazi orduları zırhlı birlikleri Fransa topraklarına böyle girdiler... Fransız virliklere istihbarat gelmiş, naziler gleiyor , uçak görüntüler vb var, savunma değil acil müdahale vuralım. zırhlı birlikler dar yolda kıskaca düştü acil vuralım dendi. dönemin fransız yetkilileri durumu gerçekci bulmadı ve zırhlı birlikler oradan çıkınca fransa işgal oldu... Gerçekten tarih bilmeyenler, asla başarı elde edemez. Atatürk çanakkale tarihini o kada riyi okumuş ki, bir çok o bölgede yapılan savaşları, iskender seferleri dahil, eski osmanlı arşivleri dahil, biyografi ve savaş alanını zihninde canlandırmış. Bu ukraynalılar cesur ama o yolu yok edecek,  o zırhlı araçlara sapotaj canlı bomba, vatan topu, 3 -5 km menzl silahlar vb saldırmamak savunmalarını şehirde yok ettirecektir. Saşma oldu bu iş.

  • Sai02 Mart 2022 21:46

    Potin görüşme anlaşma bahanesiyle orduyu yeniden konuşlandırıp tahkim ediyor lojistik sorunların çözülmesini sağlıyor. Ukrayna oraya saldırsa görüşmeler ukrayna yüzünden bitti dicekler. Potin yine oyun oynuyor. 

  • azmi02 Mart 2022 19:43

    Dev Rus konvoyu yaklaşıyormuş. Vurun ya , yok mu siha nız , uçağınız , yolu bombalayın, yaklaştırmayın, kervanı yolda düzün. Aksi hal fena

  • BORSACI02 Mart 2022 19:09

    çok merak ediyorum nato acaba tuzluk olarak,mı kuruldu.

  • Sai02 Mart 2022 22:50

    xyz gibiler herkesi kendileri gibi dönek dömbelek olmasını ister.

  • xyz02 Mart 2022 22:09

    Sai gibi bir malın olsun herkese yeter!  Bir gaz çıkarır  ki kokarca dan berbat!  Ne Rus kalır ne de Ukraynalı!  :D  :D  :D  :D İvedilikle Genel Kurmayımıza tavsiye ediyorum.  Bunun yavrularını da koruma altına alın ki nesli tükenmesin.  

  • Sai02 Mart 2022 20:54

    ukrayna nato mu :D Hem nato ab her türlü silah yardımı ambargo koyuyo, ama nato napıyor diyen bizler daha ek silah gönderme cesareti bile gösteremedik. Anca laf icraat yok.

  • Mucise Reis ;)02 Mart 2022 18:39

    " bayraktar ukrayna şarkısı " google aratınca, Bayraktar şarkınız çıkıyor.. eee zırhlı birlikler geliyor çıkartın sahaya hadi bakalım :D adamlar zorla Türkleri Rusya düşmanı yapacak, Biz de ypg pkk ellerinde kaleşnikof kullanıyor diye rus düşmanı mıyız ?