Foto GaleriTeknolojiMilli savaş uçağı için dijital atak!

Milli savaş uçağı için dijital atak!

1 / 6 Milli savaş uçağı için dijital atak!
16 Eylül 2021 - 10:55

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), 18 Mart 2023'te hangardan çıkması hedeflenen Milli Muharip Uçak'ın (MMU) tasarımı ve üretimi için dijital ikiz teknolojisiyle çalışmalara başladı.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ16 Eylül 2021 11:21

    eğer abd nin dostları iktidara gelmez ise bu projelerin hepsini yaparız.ama tam tersi olur ise hepsinin kapısına kilit vururuz.çünkü abd bundan rahatsız olmaktadır.abd babasına bile dostlarımız demez.

  • Mucize Reis : )16 Eylül 2021 11:09

    Dikkatimi çeken, iha siha tiha vb. hepsi pırpırlı motor. Bu uçak bildiğin jet motor görünüyor. Ukrayna ile ortak üretim yada anlaşma  olabilir. Ukrayna - Türkiye arasında  işbirliği görüyorum. rusya, abd fransa, almanya, bunlar üretebiliyor ama yanaşmıyorlar bizlere. o bakımdan orjınal ve farklı üretim deniyoruz. ama 5 nesil uçak illaki bir yerlerden almakda şart. ters bir durumda, hava gücümüz açıkta kalır. yada acilen karadan havata uzun menzıllı uçak imha edecek sistemler lazım. aynı sistemler deniz araçlarımıza gemilere vb takılıp hava saldırılarını yok edecek güçte olmalı.  arge çok önemli. bir x için yola çıkıyorsun, x, y, z, k, l icar ederek daha fazla kar yapabiliyorsun.

  • mantık16 Eylül 2021 16:03

    Bilmediğin konularda ısrarla yalan, yanlış ve tavsiyede bulunmak acaba bir sosyapat hastalığı mı?  Kardeşim bu işlerle ilgilenen otorite ve yetki zincirinde  yüzlerce insan var!  Hepsi görevlerinin başında!  Ya senin derdin ne?