Foto GaleriGündemKorkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı

Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı

Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 1 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 2 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 3 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 4 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 5 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 6 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 7 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 8 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 9 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 10 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 11 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 12 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 13 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 14 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 15 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 16 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 17 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 18 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 19 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 20 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 21 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 22 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 23 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 24 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı 25
1 / 25 Korkulan oldu! En çarpıcı görüntü bir limandan dünyaya yayıldı
22 Aralık 2020 - 15:05

İngiltere'de tespit edilen yüzde 70 daha hızlı yayılan mutasyona uğramış koronavirüs nedeniyle, güneydoğu bölgesinde ve Londra'da hafta sonundan itibaren en yüksek önlemlerin alındığı dördüncü seviye kısıtlamalar ilan edildi.


YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU22 Aralık 2020 17:06

    Bence bu gerçek fakat yılbaşı nedeni ile üstünü örtüyorlar ocak ayından itibaren gerçekler ortaya acı şekilde çıkacağını tahmin ediyorum.