Foto GaleriEkonomiKaradeniz gazında kritik viraj: Bakan Dönmez tarih verdi!

Karadeniz gazında kritik viraj: Bakan Dönmez tarih verdi!

3 / 6 Karadeniz gazında kritik viraj: Bakan Dönmez tarih verdi!
20 Eylül 2022 - 10:06

Bakan Dönmez'e, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin ve Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay da eşlik etti.

Bakan Dönmez, Filyos Limanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Zonguldak'ta Karadeniz gazının karaya çıkacağı noktada ve denizde yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere tekrar sahaya geldiklerini söyledi.

Uzun süredir Doğu Akdeniz'de çalışmalar yapan Oruç Reis Gemisi'ni buradaki ihtiyaçlara binaen Filyos'a çektiklerini belirten Dönmez, "Donanım ve yazılımla alakalı birtakım modernizasyon çalışmaları vardı. Oruç Reis sismik araştırma gemimiz daha çok iki boyutlu sismik araştırmalar yapmak üzere hazırlanmıştı daha önce. Şimdi bu da Barbaros Hayrettin Paşa'da olduğu gibi üç boyutlu sismik araştırma yapabilecek hale geliyor, ekipmanların şu anda montajı devam ediyor. Bir ay içerisinde inşallah buradaki modernizasyon çalışmalarını tamamlayacağız ve yeni görev yerine yollayacağız." diye konuştu.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatih20 Eylül 2022 13:11

    hep tarih veriyor hep zart zurt konuşuyor sonuç doğalgaza zam haşırt..

  • okiman0720 Eylül 2022 11:05

    ne gazmış be...yıllardır bulundu bulundu çıkmadı, ne hikmetse herşey mart 2023 de çıkacak olacak vs. bugüne kadar neyi beklediniz?

  • ŞEMİREN ANKARALI20 Eylül 2022 11:00

    Büyük projelerin devam edebilmesi için 7 masanın ikdira gelmemesi lazım .çünkü bir tane vziyon ve projelerini şimdiye kadar duymadık.