Foto GaleriEkonomiKamu işçisinin zam görüşmelerinde anlaşma sağlandı!

Kamu işçisinin zam görüşmelerinde anlaşma sağlandı!

1 / 5 Kamu işçisinin zam görüşmelerinde anlaşma sağlandı!
11 Ağustos 2021 - 14:20

Kamuda çalışan 700 bin işçinin toplu iş sözleşme görüşmeleri sonuçlandı. Açıklamayı Çalışma Bakanı Vedat Bilgin yaptı.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)11 Ağustos 2021 17:45

    Memurlar gerçekten sendikalarını yola getirdi... Memur hakkını alıyor. Memur sendikaları ile ezdirmedi kandimi. Memur zammını gören işçide kızıyo, way efendim , yok efendim. yahu senin sendikan yok. yaptırım gücün yok. Kendin 3 kuruş zam alamıyorsun, örgütlenemyorsun. hiç zam yapmasa şükür diyorsun. Memurunda kendisi gibi açlık ile çalışmasını istiyor. Yurt dışında işçide memur gibi. izin hakkı, mesayi hakkı, zorunlu hallerde devlet desteği ve resmi izni , 1 dk fazla çalışma oldumu hakkını alır. Türkiye alışmışlar afganistandan gelen çoban gibi, fabrika binasında yatıp kalkacaklar :D git evine be olum. ailenle yaşa biraz.. takla atıyorlar, işvereni ilah yapıp.. o bakımdan memur hakkını aldı. tebrikler. ama gelir vergisi kesintisine takılıyorlar, keşke SENDİKA ORADA BU DURUMUDA ANLATSA, SENDİKA BİZLMEZDEN GELDİ. GELİR VERGİSİ KESİNTİSİNİ.

  • reco yıldırım13 Ağustos 2021 08:18

    sen neyin kafasını yaşıyon. işçiler bu zamla memur maaşlarını geçtiler. sen biraz bi araştır. böyle boş yazma . hiçbirşeyden haberin yok senin. ikramiyeler ile şu an işçi memur maaşlarını geçtiiii

  • manyak herif11 Ağustos 2021 14:46

    kamu işçisinin aldığının yarısını memur sendikası alabilse çok çok büyük başarıdır.memur kafası anca o kadar çalışır zaten.bu konuda yiğit işçilerimizin eline hiç kimse ama hiçkimse su dökemez.

  • azılı solcu11 Ağustos 2021 14:43

    iyi bir zam ,iyi bir anlaşma.tüm devrimci işçi yoldaşlara hayırlı olsun.memurlara gelince;umarım bundan önceki memur sendikası başkanları  gibi hükümetin milletvekili adayı olmak için  en düşük %3 ve %5 zam teklifine evet demez de milyonlarca memur ve memur emeklisinin ahını almaz.

  • şevki11 Ağustos 2021 14:43

    bence zam yapılmasın memurlara

  • KERİM11 Ağustos 2021 14:33

    sendikalarla anlaşıldıysa zam %3 daha fazla çalışmaz