Foto GaleriGündemKadın çalışanlar işlerine geri döndü! Taliban'dan flaş istek...

Kadın çalışanlar işlerine geri döndü! Taliban'dan flaş istek...

9 / 10 Kadın çalışanlar işlerine geri döndü! Taliban'dan flaş istek...
14 Eylül 2021 - 16:47

Taliban'ın havalimanını devralmasından sonra 1 Eylül'de Katar Havayolları'na ait bir uçak, buranın yeniden faaliyete girmesi için inceleme yapacak teknik ekibi Kabil'e getirmişti. Daha sonra 4 ve 6 Eylül tarihlerinde Katar'dan insani yardım ve tıbbi malzeme taşıyan iki uçak Kabil'e inmişti.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MURAD14 Eylül 2021 18:58

    ha böyle ülke sizin insanlar  sizin oturun konuşun anlaşın artık bu savaş bitsin insanlar iyi davranın adil olun haksızlık  yapmayın çalışın   insanlarınıza aş iş veri insanca yaşayın bu dünyaya 1 sefer geliriz mutlu bereketli bir hayat yaşayıp gıdın ALLAH bu islam coğrafyasına  huzur bereket sevgi mutluluk getirsin

  • Tanzimli Hıyar Satıcısı14 Eylül 2021 20:40

    Ne diyo bu ya?

  • Mucize Reis : )14 Eylül 2021 17:09

    Kafası çalışmayan, bilgisayar kullanamayan dil bilmeyen, uluslar arası hava alanında nasıl hizmet edeceğini bilemeyen bir Taliban ve dağ keçisi gibi yetişmiş 75 bin militanı ne anlat hizmet sektorunden : )) Devlet yönetiminden. Kritik noktalara kadınlar geri gelecek. Düşünsenize yabancı kadınlar hava alanını kullanacak, hepsi taliban tipik militanı havalimanında, yada devlet kurumlarında ... saçma olurdu.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ14 Eylül 2021 17:04

    diyelim ki orada bir hıristiyan ve yahudi bir kadın var üstü aranacak bunu kim arayacak veya bir kadının üstünü polis arayacak bunu kim arayacak diyelimki madem islami düzen diyorsun hastanede  kadını kim doğurtacak erkeklermi doğurtacak böyle bir islamiyette emir varmı.islamiyet demek akıl ve bilim gerçekler ile asla çatışmaz.