Foto GaleriSporİşte Fenerbahçe'nin Daum planı

İşte Fenerbahçe'nin Daum planı

1 / 7 İşte Fenerbahçe'nin Daum planı
18 Mart 2021 - 10:26

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisini kaybederse teknik direktör Erol Bulut ile yollar ayrılacak. Bulut istifa eder veya gönderilirse sezon sonuna kadar takımın başına Daum getirilecek.


YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • burhan18 Mart 2021 12:22

    Daumm u,,,,,mhahaaaaaa:))))) bunlar zerre kadar futboldan anlıyorsa,ben hiç birşey bilmiyorumdur.Fener kesin küme düşer daum gelirse,,paraları boşa harcayın bakalım.

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ18 Mart 2021 12:16

    Daha önce Löw, Daum, dünyanın en iyi teknik direktörleri FB çalıştırmadımı demek ki sorun teknik direktör de değil futbolcular ve diğer teknik heyetlerde.Neştere ilk önce emre ve volkan dan başlayıp takımdaki onlarca yaşlı ve uyumsuz tüm futbolcuları göndereceksin.emre, caner, gökhan sadık, hakan, serdar ...bunlar kısa kısa pas yapıp kros yapan oyuncular değiller diğer yabancıları doldurdular takıma.hepside milyon euro lar değerinde.

  • ZEYREK ZEMHERİ18 Mart 2021 12:02

    bizim basında ne kadar yabancı meraklısı olup gerçekleri görmüyorlar.dünya nın en kalite ve bir numarasını getirseniz bu takımdan bir şey olmaz.bizler cahil aklımızla her şeyi görüyoruz bunlar görmüyor.caner, serdar,sadık,gökhan ile 8 yabancı futbolcu ile hepsinden önemli de volkan ve emre yi bu takımdan göndermediktan sonra bu takım adam olmaz.hiç biri modern futbol oynamıyor dan dun tesadüfler.

  • Temcid Pilavı18 Mart 2021 11:31

    Bu ne Daum sevdasıdır bu, Yeter artık FB'm.Hep aynı pilav yenir miDamaz Lutescu; o olmazsa Emre; olmadı Yenal; yok yok yine Daum:Bu ne yaav.FB kurumsal kültür yok mu Tekrarları oynamayın lütfen.Yenisi ve uzun vadeli stratejisi...olsun.