Foto GaleriGündemİngiltere'den savaş hazırlığı: Rusya istila ederse...

İngiltere'den savaş hazırlığı: Rusya istila ederse...

1 / 4 İngiltere'den savaş hazırlığı: Rusya istila ederse...
15 Kasım 2021 - 11:38

İngiliz The Mirror gazetesi, İngiltere'nin savaş hazırlığında olduğunu yazdı. Haberde; 600 askerden oluşan bir İngiliz görev gücünün Rusya'nın 'istilası' durumunda Ukrayna'da konuşlanmaya hazır olduğu ifade edildi. Gazeteye konuşan bir kaynak, birliğin hemen harekete geçmeye hazır olduğunu ifade etti.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU15 Kasım 2021 17:10

    bunlar devletleri pompalarlar ama bir savas çıkar ise ilk kaçan bunlar olur, kırım ve gürcistan da olmadımı.

  • Mucise Reis ;)15 Kasım 2021 12:16

    ya bizlere karşı kuzey ırak suriyede çaktırmadan çalışan devletlerın askerleri vardı ne  oldu savaşa mı gırdık onlarla ? savaş kolay dığil bu devırde... olduda savaşa girdiler ne olur ? turkıye popülerliği artar, hatta f-35 lerimzi ertesi gun verirler bizlere, yaa nato gel buraya diye... kktc ambargosu nasıl kaltı bir kerede çat çat çat ? nato güç arayışına girdiğinde :D tarihçilere sorun tv de herşeyın uzmanlarına deıl :D onlar 5 yıl onceki ekonomıyıde övdu all oldu 10 tl :D boş tv programlarından bıkmadımı mıllet ? okuyun

  • Nedim15 Kasım 2021 12:15

    Durmadan Rus ve Ukrayna ordusunu tahrik edip ortalığı yangın yerine çevirmeye çalışan bu İngilizler e çok dikkat!  Bunların niyeti Ukrayna ya insancıl bir yaklaşım falan değil. Uçsuz bucaksız Kafkas, Sibirya   arazilerinde yeni sömürge alanları oluşturmaktır.