Foto GaleriGündemİngiltere'de dikkat çeken talimat: Savaşa hazır olun!

İngiltere'de dikkat çeken talimat: Savaşa hazır olun!

1 / 8 İngiltere'de dikkat çeken talimat: Savaşa hazır olun!
22 Ağustos 2022 - 11:35

Rusya Ukrayna savaşı aylardır devam ederken İngiliz askeri dergisinde çok konuşulacak bir yazı yer aldı. İngiltere ordusunun en kıdemli subaylardan biri olarak gösterilen Paul Carney, birliklere 'Rusya ile savaşa hazır olun' uyarısında bulundu.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şüpheci22 Ağustos 2022 18:44

    Fransa ve İngiltere'nin aynı gün savaşa hazır olun demesi hayra alamet değil.Bizden uzak durun ne haliniz varsa görün.Her yerde bizi zayıf düşürmek için her şeyi yapıyorsunuz.PKK koruyucuları.Kore defteri kapandı,artık asker yok.

  • fafa22 Ağustos 2022 18:20

    Amerika ve İngiltere rahat durmuyor,dünyanın huzurunu bozuyor.savaştıracak Hintli bulamayacak.Silah satmak nasıl bir  şey?

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ22 Ağustos 2022 16:09

    İngiltere trışka bir millettir.ortalığı karıştırırlar başkalarını savaştırırlar kendileri savaşmazlar.zaten nufusları 60 milyon civarında dır.bir şey olmaz korkmayın.ukrayna ya verdiler gazı ukraynayı yerle bir ettirdiler.

  • baran22 Ağustos 2022 15:59

    İngilizlerin 1914 ten beri amacı bu zaten Asya toprakları ve işlenmemiş madenler!  Bu alçak takımının Dünya da ulaşamadığı sömüremediği yerlerden!  Geri kalan kara parçalarının aşağı yukarı tamamına hakim.  Sakın Çin falan demesin kimse Amerikan şirketleri çekilmek üzere çekildiği zaman sönmüş bir balon gibi kalır ortada. Güya Komünizm var yersen.  

  • Tacticus 22 Ağustos 2022 14:51

    Yayılmacı putinin yanlış hamleleri sadece sabırlı çin e alan açıyor. Tersini yapması gerekirken hala toprak peşinde Orta Asya Türk Cumhuriyetlerini  parçalamak üzere kurduğu oyunda sadece çinin ileride o bölgeleri rahatça işgal işine yarar. Asya ejderhası çinin ingilizle birlikte oyun kurup bir gün sosyolojik ve ekonomik temeli zayıf rusyayı da parçalatıp yutacağını hiç düşünmüyor. Satrancı zarla oynamaya kalkıyor. Rusların geleceği çinle yürümek yerine Asya Türk devletlerini parçalamak değil tersine tampon görevi görmesi için onları çin den bağımsız askeri ve ekonomik olarak çok güçlendirmek Türkiyeyle birlikte çinsiz ortak refah alanı yaratmak olmalı olmalı. Haksız rekabete dayalı ekonomisiyle dev haline gelmiş çine ekonomik alan açmak sadece onu güçlendirir seni zayıflatır. 

  • azmi22 Ağustos 2022 13:29

    E hadi görelim bakalım , ne yapacaksanız..