Foto GaleriTeknolojiİHA'lar için dev yenilik: KERKES projesi ile GPS olmadan uçuş:

İHA'lar için dev yenilik: KERKES projesi ile GPS olmadan uçuş:

1 / 7 İHA'lar için dev yenilik: KERKES projesi ile GPS olmadan uçuş:
10 Ekim 2022 - 08:26

Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. (STM), Küresel Konumlama Sistemi Bağımsız Otonom Seyrüsefer Sistemi Geliştirilmesi (KERKES) projesini tamamlayarak teslim etti.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)10 Ekim 2022 10:18

    Proje devam etsin. otomatik ilgili birliğin etrafında gezen. 1 km otonom gözetleme... Sivil yapan dronelar var bilirsiniz.... gece görüş, etrafı izleme, gözleme, bazı savaş araçlarını anlık tesbit etme gibi etraflarda uçarak bir askerin gözlüğüne olası görüntüyü verecek, gerektiğinde bölgede uçan iha ve siha ya uydu, radar konumu, enlem boylam vererek hedefi gösterecek. ekranındakı ilgili hedef, bölge ve konumu iha siha komutasına verecek ve hedefi yok edecek entegreler yapılacak...:D ama bir asker, ama 10 asker vb. etrafında koruyucu kalkan misali iha sihalar ve bu küçük droneler uçacak... kamikaze dronelar ilehedefler imha olacak... Bekleyin ve görün. Otonom projeler, düşünceler ile birleştikçe olmayanı yapıcaz... Projesyonel askerlik zaten artıyor ülkemizde. Özel farklı birlik ve birimler oluşacak.

  • HASAN HÜSEYİN KIZILKOÇ10 Ekim 2022 09:53

    ABD 7 masaya iktidara getirerek tüm silah ve otomotiv sanayimizi yine kapattırmak istemektedir.

  • Mucise Reis ;)10 Ekim 2022 10:20

    olayı siyasete çeken bir trol :D Allah şifa versin. Akp kurulmadan bu ülkenin kurulduğundan haberi yok : ) o cihazları yapanların akp li olduğunu düşünen bir trol .Askeri ordu personeline bak. Hiç biri tek partili değil, herkes hür ve özgür düşüncesinde ve işinde... :D acınacak hala gelmiş, uçan drone u oya çevireyim derdinde : )) bu telefoncu dede mantıkları bitti artık. :D