Foto GaleriSporFenerbahçe peşindeydi... İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe peşindeydi... İstanbul'a geldi!

2 / 10 Fenerbahçe peşindeydi... İstanbul'a geldi!
22 Haziran 2021 - 10:09

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve kurmayları birçok isimle ön görüşme gerçekleştiriyor. Fenerbahçe'de yapılacak kongre sonrası transfer ve yeni teknik direktör konusu hız kazanacak.

ALİ KOÇ'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha önce transfere ilişkin yaptığı açıklamada, "Bizim takımımız, daha evvelki 2 senede olduğu gibi baştan kurgulanmaya ihtiyacı olmayan, yüzde 70'i hazır, belki reddedemeyeceğimiz bazı teklifler alacağız. Şu an elden çıkarmak anlamında hiç kafamızda olmayan oyuncular için teklif gelebilir. Belkemiği olan oyuncularla ilgili kolay kolay hamle yapmayacağız. Bunun üstüne 4-5 nokta atışı transfer yapacağız. Gençleri saymıyorum. Onları alıp kiralayacağız. Minimum 1 stoper, 1 kanat, 2 forvet, belki de ya 1 sağ bek ya 1 sol bek, fırsat transferleri var karşımızda. Bunları yapacağız." ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yunus22 Haziran 2021 10:43

    haziran bitti,,daha teknik direktör alamadınız yazıklar olsun,,,2.ligde oynayan adamları alırsınız ancak,,sonunda bu da frey gibi olur,gönderirsiniz,,,Fener adam harcama makinesi oldu,,,eyyyyy Koç takımın paralarını çarçur ediyorsun,,kongerede Aziz Yıldırıma diyordun bunları,şimdi sen yapıyorsun,,çok beceriksizsin çooook.