Foto GaleriGündemFeci kaza 4 ölü: Selçuk Bayraktar'dan veda sözleri!

Feci kaza 4 ölü: Selçuk Bayraktar'dan veda sözleri!

8 / 11 Feci kaza 4 ölü: Selçuk Bayraktar'dan veda sözleri!
27 Kasım 2021 - 18:52

BAYKAR'DAN ÖLEN MÜHENDİS İÇİN PAYLAŞIM

Hayatını kaybeden Tarık Kesekçi'nin uçak mühendisi olduğu ve BAYKAR'da çalıştığı öğrenildi. BAYKAR'ın resmi sosyal medya hesabından Kesekçi’nin görüntüsü paylaşılarak, "Milli Teknoloji Hamlesi idealinin genç mühendislerinden, değerli dava arkadaşımız Tarık Kesekçi'yi elim bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine ve ekibimize başsağlığı dileriz. Başımız sağ olsun” denildi.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ28 Kasım 2021 18:39

    MİT bu olaylara el atmalıdır.sanki içimizde israil ve abd ajanları cirit atıyor olabilirler.daha 10 gün önce tübitak da bir bayan akademisyen öldürüldü şimdi de bu uçak mühendisimiz.bunlar var ise peşlerine düşülüp gerekir ise operesyonlar yapıp gerekleri yapılmalıdır.

  • ..28 Kasım 2021 12:35

    Ülkemizde vergiler çok alınıyor. Ülkemizde araç fiyatları fazla olunca güvenlik önlemleri ksılınıyor. hava yastıkdan tasarruf. Benzin pahalı diye ağır güçlü çelik demirlerden tasarruf. Otomobiller hafifi olsun diye kırılan dökulen parşalanan plastıklar kullanılıyor nerede ise. Keşke benzın ucuz olsada bizde tang gibi zırlı gibi araçları rahat kullansak. bizlerde ötv ödemesekde alman malı 5 yaşında 5 - 7 hava yastıgı olan araçları kullanabılsek. Güvenlık önlemı olmayan, hafifi araçlar maliyeti ucuz diye ulkemizde tuketılıyor. çunku vergiler çok ağır.ötv kalksın kdv düşsün herkes aldıgı arabalarını 5 yaşına kadar yenıler. İçinde bilgisayarlar, rotalar, hava yastıklı, modern, yere tutunan, kaliteli araçlar trafıklerde dolaşır. olumcul kazaların düşeceğini düşünüyorum.

  • AHMET ÖZBİR28 Kasım 2021 01:55

    150 km hız yaparsan hatayı başkasında aramayacaksın. Trafik canavarlarına dur diyoruz. Allah'tan masumların canını yakmamışlar.

  • Aktrol28 Kasım 2021 10:53

    o hız sınırı gunumuzde normal. Sen 180 lerle kaıştırdın. formula yaışlarında araçlar ka ile gidip kaza yapıyor ama içinden insanlar dışarıya çıkıyor. otobanlarda bu sınır normal. Fakat insanlar kaliteli araçları alamıyor. vekiller, yonetıciler aynı araçlar ile aynı kazalara karışsa boyle olmaz sonu. o araçlar heryerleri hava hastagı ve çelik barlar var. ulkemizde o otomobılleri alacak para verilsede, vergilerden 1:. sınıf yerıne 3 sınıf araç alınabılıyor. Sorun vergi sistemi ve dayatması bence. 150 km de avrupada 1 asgari cüretlinin 1 yılda aldıgı araçda boyle tablo olmaz.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU27 Kasım 2021 22:43

    Ülkemizde ortalık karış iken baykar makina nın mühendisi imiş acaba dışgüçler işbaşında olup seri öldürmelerimi başladılar.otomobil de 150 km hız öyle fazla değil.bundan yakın tarihde de tübitak dokturunun ölümü olmuş idi.acaba sıra kimde.

  • eee27 Kasım 2021 20:43

    Aklıma şu geliyor. Acaba diyorum, ötv kdc gibi vergiler azaltılsada, kalıtelı son model modern otomobıllere binse insanımız, ölumcul kayıtlar azalabılır mı ? . alman abd ıngılız otomobılleri ulkelerınde ucuz. Bizdede kaliteli a segment araçlar vergisiz olsa  çok rahat alınır. olumcul kazalarda çok azalır. bu kazada sub tipi 1 yaşında araç olsa aynı tablo olmaya bilirdi...