Foto GaleriEkonomiEYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti!

EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti!

EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 1 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 2 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 3 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 4 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 5 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 6 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 7 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 8 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 9 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 10 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 11 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 12 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 13 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 14 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 15 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 16 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 17 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 18 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 19 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 20 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 21 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 22 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 23 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 24 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 25 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 26 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 27 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 28 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 29 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti! 30
1 / 30 EYT'liler, sözleşmeliler, geçici işçiler... Takvim netleşti!
14 Temmuz 2022 - 14:23

3600 ek gösterge, asgari ücret, emekli ve memur Temmuz zammı sonrası EYT düzenlemesi ve sözleşmeli memurlara yeni haklar için çalışmalar başladı. EYT'de çalışma ve yasa tarihi netleşirken, sözleşmeli memurlar için de 3+1 formülü masaya geldi. Öte yandan geçici işçiler için de çalışma süresinin uzayacağı bildirildi.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FİNANSCI15 Temmuz 2022 15:59

    Bence erken emeklilik bir oy avlama taktiği bugün ab ülkelerinde emeklilik yaşı 72 civarı olup daha da yükseltmeye çalışmaktadırlar.erken emekli sayısı çoğalır ise SSK sistemi çöker , emekli olanlar 3000-5000 TL gibi cüzi maaş alırlar zaten bu paraya ancak ekmek alırsın diğerlerini nasıl alacaksın.ondan sonra ikinci iş arayacak bunlar belki de bulamayacaklardır.yani neresinden bakarsanız bakın daha önceki örneklerinden sizlere bildik ve tanıdık gelmiyormu.

  • HASAN HÜSEYİN KIRMIZICAN14 Temmuz 2022 17:44

    Bunlar oy için yapılan durumlar olup bütceye yük getirir iken o dan sonra emekliler neden 5 000 TL nin altında bana maaş veriyorlar diye de ağlamayın.ab ülkelerinde emeklik yaşı  72-80 lerde olup daha yükseltmeyi düşünürler iken olacağı bu değil mi.

  • İMZA6115 Temmuz 2022 17:39

    yorumlarınız gerçekten konuya değer katmış lakin ilk önce eyt nedir neden eyt diye bişey var onu okuyun veya dinleyin sonra kıymetli yorumlarınızı tekrar alalım

  • Fuzuli15 Temmuz 2022 01:36

    Haset kötü birşey be! Birincisi hakları veriliyor. İkincisi zaten iş bulmakta zorluk çekiyorlar asgari ücretle çalışıyor çoğu ve olması gerekenin çok üstünde prim ödediklerinden aylıkları sürekli düşüyor. Mülteciler bütçeye yük olmuyor mu? Ya asgari ücretten vergi alınmaması? Ya sgk sız çalışanlar? Ya israf? Ya 3-5 maaşlılar? Bir EYT li mi sizi rahatsız ediyor?

  • papatya fali14 Temmuz 2022 23:18

    Değerli kardeşim sen konuya vakıf değilsin.olay emeklilik yaşını düşürme değil kısaca gasp edilen anayasal hakkın iadesi ile ilgili bir durum.Anayasa aykırı olan bir durumun düzeltilmesi.Konuyu araştırmanı şiddetle tavsiye ederim.Saygılarımla.