Foto GaleriEkonomiEYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı!

EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı!

EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 1 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 2 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 3 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 4 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 5 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 6 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 7 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 8 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 9 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 10 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 11 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 12 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 13 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 14 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 15 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 16 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 17 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 18 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 19 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 20 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 21 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 22 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 23 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı! 24
8 / 24 EYT'liler için yeni formüller: İşte 3'lü maaş hesabı!
18 Ağustos 2022 - 16:27

TÜM KAZANÇLAR ÖNEMLİ

Emekli maaşını belirlerken ilk olarak kazançlara bakılıyor. Yani sigortalının çalışırken aldığı brüt maaş daha doğrusu SGK'ya bildirilen prime esas kazancı burada önem kazanıyor.

Asgari ücretten gösterilip maaşın kalan kısmını elden alanlar için emekli maaşı da düşük oluyor.

Çünkü gerçek maaşları gizlendiği için hesaplama asgari ücret üzerinden yapılıyor. Bu yüzden emekli maaşını artırmak için çalışırken primlerin yüksekten yatırılması önem kazanıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)