Foto GaleriGündemEv kiraları sert düştü!

Ev kiraları sert düştü!

1 / 6 Ev kiraları sert düştü!
26 Eylül 2020 - 10:53

Öğrenci kenti olan Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi, bu yılki eğitim- öğretim güz döneminin uzaktan eğitimle yapılmasına karar verdi. Bu nedenle farklı şehirlerde yaşayan ve Eskişehir'de üniversite eğitimi alan öğrenciler evlerini boşalttı. Birçoğu evlerindeki eşyaları ikinci el alım- satım yapan dükkanlara satarak kentten ayrıldı. Bu nedenle özellikle üniversitelere yakın mahallerde ’kiralık ev’ ilanları arttı.


YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HAKUTINOSU27 Eylül 2020 03:47

    AZMIŞLARDI,CORONAYA RAĞMEN DAHADA AZMIŞLARDI. ŞİMDİ USLANDILAR. MEYDAN BOŞTU DEMİ. NASI BOŞ MEYDAN. ŞİMDİ KİEM KİRAYA VERCENİZ. ŞEYTANA VERİN PARANIZI ÖDER BELKİ.

  • ZEYREK ZEMHERİ26 Eylül 2020 20:49

    Yüce ALLAH ın adaleti çok keskindir.milleti mahvettiler.iyi oldu.ellerinde patlasın.bir zamanlar çocuuklara fahiş fiyatla kira parası  alıyorlar idi.devlet ihtiyacı olan illere binlerce yurt yapınca bir anda çoğu şehirde  binlerce ev bir anda boş kalmış idi.devletimizden binlerce yataklı yurtlar bekliyoruz.

  • vatandaş26 Eylül 2020 17:07

    beter olsun eskisehir,benden cocugumun 6 aylık yurt parasını aldılar,yapmayın etmeyin dedim indirim yapın dedim,cocuk yurtta kalmadıgı halde yurt parasını aldılar,adi insanlar,eskisehirin ne oldugunu gördük,hiç degilse yarısını verelim dedik,asla kabul etmediler,HAK etmedigi parayı aldılar,haram zehir zıkkım olsun,bunlar daha iyi günleriniz adi insanlar

  • USTA BAŞI26 Eylül 2020 13:29

    Bende yorum yapmak isterim ama asıl söz sahibi Eskişehirde okuyup kirada oturan bir öğrenci arkadaşımız yazsın nelerle karşılaşıyorlar kiralar nasıl aynı evi bir aile tutmak isterse kaç para,  depozito ne alıyorlar. 

  • Bika26 Eylül 2020 11:23

    Korona nedeniyle ev sahipleri kiracılarıyla anlaşmalı, ev sahibi sözleşmeye uymak isterse hukuken haklıdır. Boş eve yeni kiracı bulamayacağına göre üniversite açılana kadar orta yolu bulmalılar.