Foto GaleriEkonomiEn az primle erken emekli olmanın yolları!

En az primle erken emekli olmanın yolları!

1 / 14 En az primle erken emekli olmanın yolları!
26 Nisan 2022 - 08:24

Milyonlarca çalışanın hayali erken emeklilik... En düşük emeklilik gün sayısı, erken emekliliğin koşulları, Bağ-Kur'da emeklilik şartları gibi birçok konuda merak edilen soruların yanıtları ve en az primle emekli olmanın yolları konusunda önemli noktalar...

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)26 Nisan 2022 10:07

    Bu emekliliklerde 5 kuruş para tutmuyorumç Herkeslere yazıyorum. ki yorumda biri yazmış zaten. hesabınıza gr altın alın daha iyi. sıfır vergi. bireyselde damga kağıt matbu işletme vb. vb. kesinti yapıyorlar. hem emeklılık dıyıp ömür boyu maaş alacaksınız gibi izlenim ile aldatıyorlar. kimse kaç ay maaş alacağını biliyor mu ? gizliyorlar çünku. tamemen fon sektoru için yapılan sistem. Şuan ise 50 tl 100 tl en düşük yatırım ile kripto alınabilir. her ay farklı en düşüks eviyede kripto. Tc hesap aç kafana göre hepsinden tek tek al emeklılık için. malum altında çok gerildi çıktı covid, savaş, en gerilimlerde en zirvelere çıktı karşılıksız parabasımları i Tl erimesi.. daha ne olacak ki ? en düşük yatırım ile az az kripto seğeti yapılabilir. TC site seçin ama ordakiler seçmece kripto diğer sitelerdekiler riskli alt coın oluyor biraz. 

  • KILIÇ26 Nisan 2022 09:08

    bireysel emeklige 9 yıldan beri 220 bin tl para yatırdım egerki çeyrek altına yatırımış olsaydım param 800 bin tl olacaktı  malesef enflasyon karşısında paramız pul oldu .