Foto GaleriGündemEmmanuel Macron'dan halka uyarı: Savaş kapıda!

Emmanuel Macron'dan halka uyarı: Savaş kapıda!

1 / 7 Emmanuel Macron'dan halka uyarı: Savaş kapıda!
22 Ağustos 2022 - 17:20

Avrupa'da artan enerji fiyatları ve kriz Fransa'yı oldukça zor durumda bırakıyor. Şimdiden kara kışa hazırlanan ülkede İkinci Dünya Savaşı'nı anma töreninde konuşan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, halkı enerji kıtlığı ve artan fiyatlara karşı uyardı.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Lale Ergin23 Ağustos 2022 10:20

    Bir cümle bir cümle her biri farklı sayflara yaymak hiç profesyonel durmuyor. Magazin gazetesi gibi her sayfaya ayrı fotoğraf koyabilmek için haberleri bölük pörçük koymak çok sevimsiz. Daha derli toplu yazının tamamı ilk sayfada verilmeli. Sığmıyorsa bölünür ama bu şekilde değil

  • ALİ KODUŞ22 Ağustos 2022 21:51

    Kerizler stratejik hata yaptılar.savaşın bu evrelere gelebileceğini hiç de tahmin edemediler.Rusya bilerek savaşı bitirmek istemedi hep uzatmalara götürerek savaşı dar alana sıkıştırdı.enerji ve gıda kartı oynarak hepsini duman etti.bunlar daha iyi günlerimiz kışın başımıza ne gelecek ALLAH bilir.

  • baran22 Ağustos 2022 19:21

    Bu sersemler Dünya yı bir dolara satarlar!  Öyle Fransız milliyetçiliği falan yaptığına bakmayın!  Derin devletin emrinden bir an dahi çıkamaz!  Baktığın zaman devlet adamlığı kavramından ne kadar uzak ve çapsız biri olduğu ortada!  Hele bir de İngiltere nin başbakan adaylarına bakın gördükleri eğitim vs. kıvrak zekalı hızlı konuşuyor olmaları ayrı bir konu ama durumları sanki otel resepsiyon görevlileri gibi emre amade tipler!  

  • fafa22 Ağustos 2022 18:16

    Amerika'nın dümen suyuna uydunuz,Amerika sizi kışkırttı.Amerika durmuyor,savaş istiyor,çünkü silah tüccarları durmuyor.