Foto GaleriEkonomiEmekli ve memur ek zammında oran belli oldu!

Emekli ve memur ek zammında oran belli oldu!

3 / 16 Emekli ve memur ek zammında oran belli oldu!
24 Nisan 2022 - 15:55

1. Temmuz 2022 emekli ve memur zammı ne kadar olacak?

2. En düşük emekli maaşı kaç TL olacak?

3. En düşük memur maaşı Temmuz ayında ne kadar artacak?

4. Hesaplanan rakamlarla beraber meslek meslek zamlı maaş tablosu...

Sabah'tan Mete Dirice'nin derlediği habere göre; tüm bu soruların cevapları ve emekli ve memur Temmuz zammı için merak edilen detaylar...

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • b.kemancı26 Nisan 2022 15:15

    adalet konuşup  her işi adaletsiz  yapan  yapacağız edeceğiz partisi  30.95 memura zam  yaptın   işçi emeklisine 25.5 yaptın burda bir adalet varmı ey muhalefet  sizde  seçilmek  istiyorsanız  2 şey yapın bir p.k.k. yı .içinizden  atın desteklemeyin desteğine ihtiyacınızın olmadığını  haykırın . 2, evi arsası arabası, parası ,olmayan, kirada oturan insanlara şerefiyle yaşama devam etmesi için kira yardımı verin .bin lira verseniz aylık iktidar garanti  olur ve en az 10 milyon oy alırsınız siz bilirsiniz yoksa .toplanın dağılın toplanın dağılın .hiç bir partiyi öncelemiyorum  ve bu konuda özgürüm .

  • baboş25 Nisan 2022 00:07

    laaa edip edepsilik yapma sen ananın karnındayken biz bu devlete 30 sene vergi verdik ve hizmet etik o bizim emeğimizin karşiliği ve kutsal hakımız sen hakını arayacaksan şataafat içinde yaşayan yönetimden hesap sor senin baban annen emekli değilmi onlarin emeği kursağında kalır.yanıiş yere isyan ediyon.

  • azılı solcu24 Nisan 2022 17:46

    temmuz zammını sadece işçilere,köylulere,esnafa,taksiciye,apartman görevlilerine,hurdacılara,kagıt toplayıcılarına,cezaevi mahkumları ve tutuklularına,dilencilere,kaçak elektrik kullanan garibanlara,şiddete ugrayan kadınlara,gecekonduda oturan yoksul yurttaşlara,ulkemize göç etmiş suriyeli,afgan,turkmen,kırgız,gurcu,boşnak ve savaştan kaçmış ukraynalı yigit insanlara verilmelidir.emekli hazır yiyici oldukları için zam mam verilmemelidir.bu toplumun kamburu emeklilerdir.onların yuzunden çalışanlar daha az zam alıyollar.yazıklar olsun.

  • Bu adamla benim oyum aynı, yazık Ülkeme24 Nisan 2022 23:27

    Senin kafa ekmek yemekten hamur olmuş belli... Emekli neden olunur, hangi şartları sağlarsa emeklilik hakeder, neden maaşa bağlanır, neye göre maaş alır acaba hiç araştırdın mı. Asıl sana yazıklar olsun okuduğunu anlayabilecek kapasitede olmadığın kesin

  • MD..Edep..Edep.24 Nisan 2022 21:15

    Neden ki kardeşim emekliler nasıl emekli oluyor bi anlat bakalım.. Emekli keseneğini baban mı ödedi kardeşim tabi ki emekli ödedi..  Len Allah belanı versin biz de kime ne anlatıyorsak çomar herif..

  • okiman0724 Nisan 2022 16:41

    gazın olmadığı yerde kışın 2500tl elektrik faturası ödedik ısınmak için ve sıcak su için. nerde adalet?

  • okiman0724 Nisan 2022 16:39

    asgari emekli maaşı nasıl asgari ücretin altına kalıyor??? emeklilerin hiç mi yaşama hakları yok? adalet nerde?