Foto GaleriTeknolojiDünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı

Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı

Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 1 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 2 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 3 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 4 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 5 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 6 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 7 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 8 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 9 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 10 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 11 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 12 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 13 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 14 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 15 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 16 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 17 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 18 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 19 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 20 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 21 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 22 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 23 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 24 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 25 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 26 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı 27
4 / 27 Dünyanın gözü Türk SİHA'larında! İşte Erzurum detayı
26 Kasım 2020 - 10:44

Yeni savaş stratejisi oluşturan İHA ve SİHA'lar, Suriye, Irak'ın kuzeyi, Libya ve son olarak da Dağlık Karabağ’da kullanılarak, Türkiye’nin bu alanda üstünlüğünü bir kez daha ortaya koydu.


ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GERÇEK10 Şubat 2021 17:02

    EY meşe odunları geçenlerde azerbeycana destek olduk diye kanada ilkönce sihanın motorunu vermemeye kalktı ( bazı parçalargibi  MOTOR KANADADAN)alınıyormuş bunun üzerine 6 gün geçmeden sihanın motorunu yaptık dediler.nasıl olsa inanan çok.peki ben size soruyorum  yerli araba ne oldu YA  motoru boshtan,batarya çin,entagrasyon alman,şasi myra,tasarım italya.düşünce TÜRK (ford OTOSAN,tofaş yada renault fabrikasına gidin hangisi daha yerli görürsünüz.)ha Eger koça denilse anadolu OTOSAN da çıkarmış.bana elektrikli araba yap deseniz size 1 seneye kalmaz imalata bile geçer.ama maalesef bunlara hiç danışılmadı bile. 

  • ANTALYA26 Kasım 2020 13:56

    NE DEMİŞLER İT ÜRER KERVAN YÜRÜR..TÜRKİYE İHA VE SİHA DA İSRALİ GEÇTİ BUNDAN DOLAYI SİYONİSTLERİN KARNI AĞRIYOR.. DAHA ÇOK AĞRIYACAK...

  • vatansever26 Kasım 2020 12:47

    Allah Turk,u Korusun.Amiin.

  • EKRİST26 Kasım 2020 12:18

    chp ve dostları iyi parti ve hdp neden iktidara getirmek istiyorlar bu proje üretimlerini bitirmek üzere.zaten onlarında yapabileceği en iyi iş bu dur.başkanlarından bir tane böyle projeler ve vizyonlar duydunuzmu.

  • Nedim26 Kasım 2020 14:00

    Olmaz mı?  Yeni  deste  kart  projesi var ya! :D  :D  :D Bir de bol bol  yalandan oluşan laf salatası projeleri var!  Daha ne olsun?