Foto GaleriGündemDevlet televizyonunda yayınlandı! Dünyanın kanı dondu...

Devlet televizyonunda yayınlandı! Dünyanın kanı dondu...

1 / 11 Devlet televizyonunda yayınlandı! Dünyanın kanı dondu...
03 Eylül 2021 - 10:28

Kan donduran görüntüler, devlet televizyonunda yayınlandı. Taliban'ın bir silah geçit töreni sırasında intihar yelekleri ve bomba yüklü araçlarını sergilemesini gözler önüne serdi. ABD yapımı silahların da sergilendiği görüntülerin yanı sıra yayınlanan bir propaganda videosunda Taliban savaşçılarının dövüş sanatları gösterileri yapmasıyla dünya çalkalandı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KERİM03 Eylül 2021 15:00

    BU GÖRÜNTÜLER TALİBAN İÇİN İYİ DEĞİL..KARŞILARINDAKİ ABD VE DESTEKLEDİĞİ AFGAN ORDUSU DA BÖYLE İDİ AMA AYAĞINDA SANDALETLE ELLERİNDEKİ DERME ÇATMA SİLAHLARLA ONLARI ALT ETMİŞ GÖRÜNÜYORLARDI.. GÖSTERİLERİNİ O ŞEKİLDE YAPSALARDI DAHA ETKİLİ OLABİLİRDİ ŞİMDİ EMPERYALİSTLER GİBİ GÖRÜNÜYORLAR SONUN BAŞLANGIC GİBİ

  • Mucize Reis : )03 Eylül 2021 12:56

    yahu 250 bin kişilik ordu ve siyasi kadro 75 bin kişilik talibana kafa tutamıyor. Neden ? çünku abd kuklalarını ön planda tuttu, vede milli birlik beraberliklerini sıfırladı. Böylece ilk taliban saldırısında, abd gidicem dediğinde savaşacak bir değer kalmadı. ABd asimile etti, birlik kuramayan afganistan dağıldı. meydan talibana kaldı. aynısı işid içinde öyle olmadımı zten, birdne işid türedi ortaya çıktı.