Foto GaleriSporBurak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki!

Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki!

Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 1 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 2 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 3 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 4 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 5 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 6 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 7 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 8 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 9 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 10 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 11 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 12 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 13 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 14 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 15 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 16 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 17 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 18 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 19 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 20 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 21 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 22 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 23 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 24 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 25 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 26 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 27 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 28 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 29 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 30 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 31 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 32 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 33 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 34 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 35 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 36 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 37 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 38 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 39 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 40 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 41 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 42 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 43 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 44 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 45 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 46 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 47 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki! 48
1 / 48 Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan Şenol Güneş'e tepki!
12 Ekim 2020 - 11:26

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'taki üçüncü maçında maçında deplasmanda Rusya ile 1-1 berabere kalan A Milli Futbol Takımı, gruptaki ikinci beraberliğini elde etti.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yunus13 Ekim 2020 13:49

    Yaw abi bunu oynatma git enesi oynat

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU12 Ekim 2020 17:24

    Azıcık futbol oynayınca kendilerini bir şey zannediyorlar.bizim futbolcularda ahlak yoktur.ya hakeme sataşırlar yada teknik direktöre.futbolu almanlar oynuyor.bizimkiler üç pası arka arkaya yapamıyorlar.işte bundan kayıp ediyoruz.almanları hiç sevmem ama işini layıki ile yapanlarıda kutlarım.hepside pırıl pırıl yeni çocuklar.

  • Bir yorum12 Ekim 2020 12:37

    Burak Yılmaz hadsiz ve şımarık!  Bjk ya ve şu anda milli takıma alınmış olması  Şenol Güneş sayesindedir.  Bu şımarık ve kompleksli  yaratığın sonu iyi görünmüyor.  Ayrıca son  dk. ya  kadar oynamış  gol atamamışsın  havan kime?  Bir daha rüyanda görürsün milli takımı!   Eğer  tanıyorsam   Şenol Hoca bunun altına kalmaz.