Foto GaleriEkonomiBirçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor

Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor

Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 1 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 2 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 3 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 4 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 5 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 6 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 7 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 8 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 9 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 10 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 11 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 12 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 13 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 14 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 15 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 16 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 17 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 18 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 19 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 20 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor 21
4 / 21 Birçok EYT'li bu detayları bilmiyor: Kolay emeklilik yolunu açıyor
23 Ocak 2023 - 16:34

Yılı tamam ama primi eksik olanlar ne yapacak?

EYT yasasından yararlanabilmek için yıl ile birlikte primin de tamam olması gerektiğini söylemiştik. Bu yüzden eksik primi olanların bunu tamamlaması gerekecek. Bunun için erkeklerde askerlik, kadınlarda doğum borçlanması imkanları bulunuyor.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 5 sene geçti26 Ocak 2023 11:27

    Geçmiş günleri tespit davası 5 seneyi geçince olmuyor malesef bankaya para yatırılmış kanıtım var ancak 5 seneyi geçtiği için dava açamadım helal etmiyorum hakkımızı arayamıyoruz.

  • Mucise Reis ;)23 Ocak 2023 20:41

    Bankalar hadi hazırlık yapın... kredi verin 24 ay vadeli EYT kredisi. hem bankanıza müşteri bulun, hem kredi verin, hem insanları memnun edin, hem promosyon verin. EYT lilerin maaşlar belli. yapın bir güzellik. insanlar askelık borç, doğum borç ,esktra  özel kredi çıkartmanız lazım bankalar.