Foto GaleriTeknolojiBayraktar Akıncı SİHA'lara yeni talip: Görüşmeye hazırız!

Bayraktar Akıncı SİHA'lara yeni talip: Görüşmeye hazırız!

1 / 7 Bayraktar Akıncı SİHA'lara yeni talip: Görüşmeye hazırız!
23 Mayıs 2022 - 10:20

Türk yapımı silahlı insansız hava araçlarına (SİHA) yeni bir talip var. Lübnan merkezli Tactical Report, Suudi Arabistan'ın Bayraktar Akıncı SİHA'sı satın almak için üretici şirket Baykar'la görüşmeye hazırlandığını duyurdu.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serok agopyan24 Mayıs 2022 00:52

    sihaların araplara satışına karşıyım.bu silahlar dost ve komşu ulkeler yunanistan ve ermenistana satılmalıdır.çunki araplar 1.dunya harbinde osmanlıyı sırtından vurmuşlardır.

  • Mucise Reis ;)23 Mayıs 2022 11:50

    ukrayna savaşında gördük. üretim üsleri farklı yerlere azerbaycanada aktarılmalı. bu çok önemli. azerbaycan +rusya ittifakı ...Türkiye nato ittifakı.. her ne olursa olsun üretim ve modernizasyon 2 alanda sürdürülmeli. ukrayna dunaynın en buyuk uçağını gorduk şuan ne durumda. tedbir tedbirdir. kritik yazılımlar içerikler tabi tek elde merkezde topalanbilir. Birde internet altyapısı çok önemli ukrayna rusların saldırılarını organizasyonu vb internet altyapısı ile sağladı dunyaya haberler verdi, göruntulerde savaş suçlarını ifşa etti vb. vb. yani MODERNNİZASYON YOK İSE kaybedersin... ukraynalıların cep tellerın iyi olmalsı canlı yayınlar , askerlerine ordularına göruntulu hedefler, son durum bildirmeler vb. vb. çok önemli idi. iletişimde felan... Birde iletişimi kesen canlılara zarar vermeyen sinyal bozucu sismik modern silahlarda çok önemli. uygu frekans bozan vb.. aynı biçimde bu alanı güçlendirenteknolojık sistemler. 

  • Polar 23 Mayıs 2022 11:00

    Gerekirse tüm üreticileri tek çatı altına alıp ayrı yada kaynakları birleştirip seri üretime yapılacak yatırımla üretim hızlandırılırsa yılda 10-15 milyar dolarlık ihracat rakamı kolay yakalanır. Ayrıca insansız farklı modellerle yıllık 9-10 bin adet kapasiteye ulaşıldığında  dünyada br nolu caydırıcı güç olunur.  Yan sanayi yazılım elektronik tasarım küçük büyük tümünü kapsayan kalite, hız ve maliyeti yakalamak için  tamamen bu sektöre yönelik entegre tasarım üretim vadisi kurulabilir. 

  • Öneri23 Mayıs 2022 10:47

    Yeni dizayn edilmiş büyük bir fabrikada farklı modelleri günde en az 4-5 adet üretecek belirli aşamaları robotik seri üretim montaj hattı ve bunu sağlayacak modüler entegre  parça sanayi bunları yapacak insan eğitimi geliştirilmesi lazım. Bunu devlet hızlı şekilde organize etmeli. Savaş ve ticaret zaman tanımaz