Foto GaleriGündemAvrupa’da kriz derinleşiyor: Dikkat çeken manşet!

Avrupa’da kriz derinleşiyor: Dikkat çeken manşet!

1 / 8 Avrupa’da kriz derinleşiyor: Dikkat çeken manşet!
13 Ekim 2021 - 12:34

İngiltere'de uzun zamandır devam eden akaryakıt tedarik krizinin boyutu giderek artıyor. Ülkede başlayan akaryakıt sıkıntısı, kıtlık paniğini de beraberinde getirirken, Avrupa genelinde de enerji krizi baş gösterdi. Avrupa ülkelerinin içine girdiği zor durum, The Economist’e de manşet oldu.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)13 Ekim 2021 14:45

    Avrupa bizde 15 - 25 yıl ileri.... avrupanın en kotu hali bile ekonomıde ulkemizin  2021 + 10 yıl sonrakı halı... o bakımdan kıyaslanamaz bir durum. İskandinav ulkelerde çıkartılmayan petroller duruyor. adamlarda bir hafta çalış otomobıl al ekonoımısı var ama bisikletle okula gidiyor : )) ya adam aç mı ? Türkiye zaten ithalatla alıyor bulgur pirinç, mercimek, buğday, baklagil vb... yahu ingiliz salakmıda parası 10 kat değerliken, ülkesinde kıtlık oluyor ?: ))) Almanyada gıda yok dıyor a tv : )) yahu adam 1 euro =10 tl üzeri sen bulgur alıyorsun ithal de almanyanın parası mı yok ? :D zırva haberler

  • BORSACI13 Ekim 2021 13:14

    avrupa oturmuş bir devlet çag dışı işler olmaz geri kalmış ülkelerde istikrarsızlık olur avrupada muhtarlık yok ülkemizde muhtarlık var hiç bir iş yaptıgı yok sadece oy pusulası dagıtır ve chp her gün muhtarlara hak istiyor oysaki muhtarlar hiç bir iş yapmıyor çag dışı zihniyetlerde çag dışı işler olur.

  • borsacı baroya cevap 13 Ekim 2021 16:15

    angut sen geri zekalı dogmuşun ne anlatım sana.

  • Baro13 Ekim 2021 14:44

    Angut git te  gör o zaman!   Türkiye yi kötüle  Batı ülkelerini öv. Aynaya bak ta ne cahil ve ahmak biri oluğunu gör.  Herif öyle bir aşağılık kompleksine kapılmış ki Avrupa batı nın bedava köpekliğini yapmaya çoktan hazır.