Foto GaleriGündemAşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları!

Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları!

Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 1 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 2 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 3 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 4 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 5 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 6 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 7 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 8 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 9 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 10 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 11 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 12 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 13 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 14 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 15 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 16 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 17 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 18 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 19 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 20 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları! 21
1 / 21 Aşı karşıtlarının son kalesi çöktü: İşte BioNTech sonuçları!
07 Ekim 2021 - 13:38

Dünyanın korona virüs ile mücadelesi sürerken aşı karşıtlarının argümanlarını çürütecek yeni bir haber geldi. Bilim insanları Türkiye'de de kullanılan BioNTech aşısı için ezber bozan açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fizikçi07 Ekim 2021 14:50

    arkadaş biontech sayfasında da yazar. bu bir gen terapisi. grip gibi bir hastalığa gen tedavisi ne alaka sormazlar mı? yüzüne sivrisinek konsa silek ilacı mı sıkacaksın kafaya? az akıllı oluni sorgulayın. bilim sorgular, sırtını doktora dayamaz.

  • BAY UKALA07 Ekim 2021 17:41

    neyse ki bilim insanları senin gibi düşünmemiş ve sivrisinek sokmasına karşı sıtma aşısı geliştirmişler, ancak merak ediyorum diyelim ki seni yılan soktu, tedavi olmazsan kurtuluşun yok, öleceksin ne diyeceksin panzehir verin diye yalvaracaksın,  bunun bu konuyla alakası yok ancak sen sivrisinek örneği verince aklıma yılan geldi.  Ayrıca bu kadar bilgi birikiminle seni nasıl olmuş ta bilim kuruluna almamışlar merak ettim.

  • KİMYACI07 Ekim 2021 17:28

    sende kafanın basmadığı konuda yorum yazmışsın, hala yalan yanlış ve eksik bilgilerinle insanları yanıltmaya çalışıyorsun, kendi aklını kendine sakla ve bilmediğin konularda yorum yapma, saçmalıklarınla baş başa kal. 20 yıllık çalışma emek ve bilimin çabalarını bir iki satır yazı  okuyarak onu da   anlamadan okuyarak yorumda bulunma cürretinde bulunmuşsun. Bilime saygın yok bari kendine saygın olsun.

  • VATANDAS07 Ekim 2021 14:45

    SADECE ABD DE ASIDAN SONRA ILK 14 GUN ICINDE OLEN KABACA 50 BIN...DAHA NE KADAR MASAL ANLATACAK BU AKADEMIK MAFYA?

  • hahaha ya dangalak medya07 Ekim 2021 14:44

    ulan tum satilmis akademiyi burokrasiyi toplayin karsilarina da mrna bilim adamini  ve asilarin icerigini ve asilanmis insanlarin kanindaki bozulmayi analiz eden satilmamis drlari ..ANCAK O ZAMAN HABERCILIK YAPARSINIZ...HAYATINIZI CEHENNEMIN NE KADAR DAHA DIBINE INERIM MUCADELESINDEN IBARET MALESEF...BU EMEKLER BOSA GITMEYECEK EMIN OLSUN HERKES