Foto GaleriGündemAsgari ücrette son viraj! İşte masadaki 3 senaryo

Asgari ücrette son viraj! İşte masadaki 3 senaryo

1 / 10 Asgari ücrette son viraj! İşte masadaki 3 senaryo
14 Aralık 2022 - 09:26

Milyonlarca insanın gözü kulağı Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun bugün yapılacak ikinci toplantısına çevrildi. Yeni asgari ücret yaklaşık 8 milyona yakın çalışanı doğrudan etkilemesinin yanı sıra yasal mevzuattaki birçok düzenlemede ölçü olarak kabul edilmesi bakımından bütün vatandaşları yakından ilgilendiriyor.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsacı14 Aralık 2022 12:39

    3 ayda bir askeri ücret konuşulmak zorunda çünkü ülkemizde faiz haram enflasyon helal sürekli para basıp paranın degerini düşürmekte helal olunca ilerde aylık askeri üret artışına gitmek zorunda olunacak gibi sevsinler ekenomi anlayışınızı.paramızı pula çevirdiniz.

  • Mucise Reis ;)14 Aralık 2022 10:30

    Biri çıkmış diyor ki, yaa ülkede yüzde 68 asgari cüretli felan filan resmi açıklama vb var :D ee be güzel kardeşim çay ocakları, dönerciler, sanayide çıraklar, çalışan sayısı 5 ve az olan yerler, genç ve çocuk işçiler vb. sor bakalım asgari üret alabiliyor mu  :D korkum şudur.Cidden kordum diyorum. Ülkesini tanımayanların, önlerine sunulan gerçekleri sıvayan anketler ile karar vermesi. Bu anketlere bakan yöneticiler ceza kesmek için gelmedik diyim. lokantada garsona, çay ocağında çalışana, konfeksiyorn, kırtasiyeci vb yerde çalışanlara yavasca sorsunlar... asgari cüret mi alıyorun ? SGK primin ödeniyor mu diye... insanlar kaçak ve sigortasız çalışıyor... SURİYELİLER iç gcü her işi yapıyor diyenler EEEE SGK DA EYT LİLERİ KARŞILAYACAK PRİM YOK DİYOR... kaçak suriyeli çalıştırtırsaan İLAÇ PARASIDA +EYT HAKKIDA olmaz tabi. yazdık bunları... bir sürü yazar yazdı. paralı yorumcular, dan bunları duymadık hiç. maaşlı savunucu onlar. 1 fikirleri ile savunduklarını uyaramayan

  • Mucise Reis ;)14 Aralık 2022 09:57

    EYT liler... 202 asgari ücrete göre sgk ya primleri borçlanın... emeklilik dilekçeleri 2023 de verin... 2022 asgari cürete göre borçlanırken düşük para... 2023 zamlı tarifeye görede KIDEM hakkınızı bütün yıllarınız için alacaksınız. 12 aya = 1 tane 2023 brüt ücret kıdeminiz olacak...emeklilik dilekçe... kıdem = 1 brüt maaş tutarınız +yol yemek yardım kira vb yardımlarda girebilir özel durumlar araştırın.