Foto GaleriEkonomiAsgari ücrete ne kadar zam gelecek? İşte ilk rakam...

Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? İşte ilk rakam...

3 / 16 Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? İşte ilk rakam...
04 Aralık 2022 - 20:19

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ev sahipliğinde yapılacak toplantıda, işveren tarafını Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), işçi tarafını ise en fazla üyeye sahip konfederasyon olduğu için Türk-İş temsil edecek.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • asgari05 Aralık 2022 08:36

    7784 tl olacak asgari ücret

  • Mucise Reis : )05 Aralık 2022 08:01

    7.897,55 tl... olacağı budur. .. :D çünku çok fazla işverene baskı yapılamaz. geçen gelen zamlarda fark vardı. Devlet kendisi alacaklarından vazgeçti , yani bir nevi işverenden biraz yükü öyle böyle aldı. herkes remsi çalışmıyor malum, neyse... bu sebepden dolayı, çok fazla zam yaptıklarında işveren bunu ödemeli. ödemesi için ya kredi çekecek ? yada zam yapacak ürettiği ürünlere... değişen hiç bişe olmayacak. para pul olmaya devam.işçite 1 zam gelecek  attım 300 bin diyelim.. aldığı bütün ürünlere zam gelecek . 40 tane aldığı ürüne... her işveren işçizamlarını döşeyecek ürünlerin içine... ucuz üretim deniyor... beyaz eşya almanyada beko marka yazayım. TC de kaç para euoru Almanyad kaç apra euro.. TC de işçi kaç ay çalışıp alıyor, Almanyada kaç gün çalışıp alıyor... ekonomi geldiği nokta. bey yazmıyım siz araştırın...

  • borsacı04 Aralık 2022 21:56

    sen parayı pul edersen sürekli ülkenin gündemini zam haberi ile meşgul edersin enfasyona karşı aciz kalırsan verdigin zamla bir tane çukulata alamaz hale getirirsin.