Foto GaleriSporAli Koç kara kara düşünüyor! Fenerbahçe'de mali kriz

Ali Koç kara kara düşünüyor! Fenerbahçe'de mali kriz

3 / 11 Ali Koç kara kara düşünüyor! Fenerbahçe'de mali kriz
17 Ekim 2019 - 10:44

Sarı-lacivertli yetkililerin yaptığı hesaplamalarda 2020 yılı için kulübün 1 milyar liralık kaynağa ihtiyacı bulunuyor. Tüm ödemeler için böyle bir kaynak yaratılması gerekiyor..

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hüseyin YILDIRIM17 Ekim 2019 13:29

    Ne kadar güzel,devamlı olarak büyük kulüpler batırılsın devletin bankası da kurtarsın.Bu kulüplerin başkan ve yönetiminde olmak için birbirini yiyenler ve entrika peşinde her ne pahasına olursa olsun koşanlar;bu kadar batık ise neden birbirinizi kırıp döküyorsunuz ve neden aday olmadan önce durumunu bilmiyor musunuz ve buna rağmen  uğraşıyorsunuz.Tüketilen yine bu ülkenin kaynakları..Büyük kulüplerin gelir ve giderleri mutlaka ŞAYIŞTAY tarafından detaylıca incelenmeli ve yine TBMM ne sunulmalıdır.Sorumluları ile batık kulüplere kredi veren bankaların da incelenmesinde yarar bulunmaktadır.Yerel ve mahalli spor kuluplerinin desteklenmesi bunlardan çok daha gerekli ve değerlidir,gelecek nesiller için.

  • Bika17 Ekim 2019 13:22

    Büyük kulüpleri iş adamları yönetiyor, şirketlerini nasıl batırmıyorlar ! Şirketlerini profesyonel yöneticiler yönettiklerinden dolayı olamaz mı ! Başkanlar seçildikten sonra  yönetimi şirketlerinin CEO'larına teslim etsinler.

  • Nihat17 Ekim 2019 12:52

    Koçum 1 milyar dolar senin için para mı ki?  Dert ettiğin şeye bak. Bunlar ne ayaktır anlamadım ha Feberbahçe yi satın almak istiyorsan açıkça söyle!  

  • Cenk17 Ekim 2019 12:43

    Bu işleri çöz diye seni getirdik ama sen yüzüne gözüne bulaştırıyorsun.Umutlarımızı bitiriyorsun.Beceremeyeceksen bırak git.

  • Sakıp Sencan17 Ekim 2019 11:52

    ali koç sen bu işe neden giriyorsun.senin gibi akıllı bir adama yakıştıramadım.futbol kurtlar sofrası adamı yer bitirir.gidip işine baksan daha iyi olur idi.