Foto GaleriSporAli Koç istifa ediyor: İşte Aziz Yıldırım'ın desteklediği aday...

Ali Koç istifa ediyor: İşte Aziz Yıldırım'ın desteklediği aday...

1 / 13 Ali Koç istifa ediyor: İşte Aziz Yıldırım'ın desteklediği aday...
05 Haziran 2023 - 12:27

Fenerbahçe, son derbide Galatasaray'a 3-0 mağlup olarak kötü bir performans sergiledi. Galatasaray'dan iki maçta toplamda 6 gol atan ve gol atamayan Fenerbahçe, taraftarları tarafından eleştirildi. Bu gelişmelerin ardından Ali Koç'un istifa edeceği iddiaları ortaya atıldı. Ayrıca Ali Koç'un yerine geçecek isim de belirginleşmeye başladı. İşte detaylar...

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Güngör Aydın06 Haziran 2023 20:12

    Fenerbahçe'nin başarısısüzlıklarının en büyük sebebi içerdeki çürümüşlüktür. Spor ruhundan anlamayan ne kadar parazit varsa Fenenerbahçe'ye dolmuş durumda. Bu durumda Jose Morinho teknik direktör, Lionel Messi de forvet olarak gelse inanın bana bir şey değişmez. Seyircisinden tut, üyelerine kadar birkaç istisnâ hâriç ekserisi çürük. 

  • Hakkı hak05 Haziran 2023 13:19

    Ali koç un istifası çok yanlış olur….neden mi çünkü kim Fenerbahçe’nin başına geçerse geç sin başarılı olamaz….çünkü futbol şu an derin devlet yapılanmasının kontrolün de fötö ve Pkk yapılanması ile aynı anda başlatılan ürünün sonucu bunların ispatında çok açık yıllarca başbakanlık gizli ödenekleri ve arazi istilası ile hep desteklenen her hakem ve haber yorumcularıyla iyice ayyuka çıkan düzenlemeler hatta kazanan Sivas siporu bile hakem kararlarıyla tersine çeviren güçlerle uğraşmak kolay değildir…hele hele Türkiye’de bana dokunmayan bin yaşasın denilen yerde doğruları yapabilmek imkansıza eş değerdir……şu sisteme bakarsanız tüm futbol camiası cahil ahmak ta sadece gs li olanlar bilgili alimlerimi gibi……bu sistemde kazanç elde edenler bir kendisine baksın….biz insanmışız diye…….