Foto GaleriTeknolojiAkıncı'dan bir başarı daha: Tam isabetle vurdu!

Akıncı'dan bir başarı daha: Tam isabetle vurdu!

1 / 11 Akıncı'dan bir başarı daha: Tam isabetle vurdu!
02 Temmuz 2022 - 13:52

Milli TİHA Bayraktar AKINCI, yerli olarak geliştirilen ve ilk kez bir İHA'dan atılan LGK-82 (Lazer Güdüm Kiti) ile gerçekleştirdiği test atışında hedefi tam isabetle vurdu.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KERİM21 Eylül 2022 15:04

    MAŞALLAH MAŞALLAH BİNBİR KERE MAŞAALLAH

  • ALİ KODUŞ03 Temmuz 2022 12:01

    Kemal kılıçtaroğlu üreteceğimiz otomobilimiz ve bunlar ile alay ediyor idi.ayrıca chp içindeki bir çok milletvekilleride böyle güzel projelere karşı çünkü hdp nin baskısı altındalar bunlar en çok hdp nin oyunlarını bozmaktada ve binlerce terörist gebertilmekte ve diğerleride korkudan başlarını çıkartamamaktadırlar.

  • Mucise Reis : )03 Temmuz 2022 11:31

    İlk adım bu yani. kara gücü hava uçan cihaza kordinat verip ilgili işaretlediği noktaya km lerce uzakdan nokta atışı destek alabilecek. yani örnek bir uçak savaş var kara gücü bunu kötü havada gördü. ilgili alana uzaktan hatta tepe tepe menzıl üzeri uçan bir cihazdan atılan bu roketler hedefi çat çat vuracak. ileride kucuk radara girmeyen cihazlar uçak savaşara kadar sessizce gelip, hava savunma sistemleri uzaktan rahatlıkla vurulacak. Bu bebek adımı, asol proje menzile girmeden uçaksavarları yok edecek kabiliyet. Sadec eolayın amacı gerçek adımı anlatılmamış :D olayı sıyasete çekecez diye. ee yazıyoruz yerli kodlarla... Azerbaycana bir üs aktarımı gerekli. savaş vb durumda 2 ci bir üretim üs...

  • baran03 Temmuz 2022 12:50

    Anlamadığın konuları anlıyormuş gibi yapıp sureti haktan görünme zübük. Pişmiş aşa su katılmaz Zan edersin silah uzmanı olmuş ta orasından burasından sallıyor.  HHadi işine bak.  Git kripto jetonların ile oyna.

  • HASAN HÜSEYİN KIRMIZICAN02 Temmuz 2022 20:58

    eğer iktidara 6 ganyan gelir ise bütün silah sanayimiz sekteye uğrar bir daha da yapmamız 30-40 seneleri bulur.chp de bir milletvekili var ki sezgin tanrıkulu diye pkk karşı  bunlarımızdan dolayı rahatsız aynen genel başkanı gibi bunları  kullanmak suç diyor yazıklar olsun.

  • baran03 Temmuz 2022 12:51

    Sırıtık zırtlan senin neren vurmuş oa bu siha?  Her nerene vurdu ise fena vurmuş!  

  • Mucise Reis : )03 Temmuz 2022 11:26

    Çırpımışlar başlamış..... Hatta su suyaçlarını pkk ypg liler okur :D