Foto GaleriTeknolojiAkıncı 'minyatür bombayı' kuşandı: 50 km'den nokta atışı!

Akıncı 'minyatür bombayı' kuşandı: 50 km'den nokta atışı!

1 / 6 Akıncı 'minyatür bombayı' kuşandı: 50 km'den nokta atışı!
25 Ekim 2022 - 13:36

İnsansız hava araçları eğitimi için Türkiye’de bulunan Pakistanlı kursiyerlerin yayınladığı bir video dikkat çekti. Videoda, Baykar tarafından geliştirilen Akıncı TİHA’nın üzerinde turuncu renkli bir minyatür bomba görüldü. Böylece minyatür bomba ilk defa Akıncı TİHA’nın üzerinde ortaya çıktı.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )25 Ekim 2022 20:11

    Yeni nesil üretimler glecek. Değişik sistemsel görevler verildi.İlerde duyar okursunuz. Radar sistemi önem kazandı. Radar sistemi kullanan iha sihalar ileri derecede arge başlayacak. akıllı füzeler, roketler vb. km mesafesi uzatılıyor.gemilerde, denizaltılarda vb.. Dahada akıllı hala gelip f 35 mantıgı ile havada x askeri cihaz uçan iha-siha vb ile yerli olacak uçak ile, hedeflediği noktaya füzeyi alıp , kontrol edebilecek., havada füze kontrolunu alacak... Uzay araştırması için iniş sistemleri ağırlık kazandı. Aya iniş nasıl olur çalışmaları, farklı uzun menzil füzelere zemin harcıyor. Menzili uzun füzeler yeni çıkacak deniz altılarla entegre edilecek. deniz altılar x denizden istediği hedefe su yuzune çıkıp uzun menzil roketleri atacak.  Pakistan gerektiğinde nükleer başlıkları zaten verebilir...  Allah kullanmaya mecbur etmesın.... Sinyal bozan cihazlar moda oldu. bir çok devlet robotları, uygu ağları, karadan sinyaller vb bozma çalışmasında bu aralar...

  • baran26 Ekim 2022 07:35

    Senden iyi motor olur

  • baran26 Ekim 2022 07:22

    Cak cek ötüp durma zübük.  Uzun menzilli füzelerimiz de var senin bilmediğin başka  silahlarımız da!  Amerikan köpekleri için bayağı karın ağrısı oluyor.  Daha bunlar iyi günlerin yakında mayasıl olacaksın.  Yaşasın Türk Askeri Yaşasın Türk devleti  ve hükümeti!  Kahrolsun münafık fetoşçu köpekler. Türk Cumhurbaşkanına ve devletine bu kadar hizmet yaptığı için kin tutan kelp  ayağını denk al.  Hesap verecek olanlar Sansaryan Ermeni kırmaları  pkk ve fetoşçu itleridir.  Ayrıştırma yok deyip yalanın ve ayrımcılığın alasını yapan itler çok şımardınız!  Biri Amerikan hamburgeri yemeğe gider diğeri saksafon çalmaya!  Yakında hesap vereceksiniz. 

  • HACI AHMET ÖZBİLEN25 Ekim 2022 17:20

    ABD VE AB ÜLKELERİNİN EN BÜYÜK GELİRLERİ SİLAH SANAYİLERİNDEN BÜTÜN SİLAH VE OTOMOTİV SANAYİLERİMİZİ ÇÖKERTMEK İÇİN HER GÜN BİR OYUN OYNAMAKTA MEVCUT HÜKÜMETİ DÜŞÜRÜP ÜLKEMİZDEKİ TÜM PROJELER BİTİRECEKler.

  • baran26 Ekim 2022 07:13

    Sen yine hariçten gazel atıyorsun aşağıdaki sırıtık fetoşçu!  Hesap verecek birisi var ise senin gibi feto artığı ermeni kırmasi itlerdir. 

  • Mucise Reis : )25 Ekim 2022 20:08

    Hepsinin temeli Türk silahlı kuvvetleri güçlendirme vakfı :D vakıf kktc de askeri personelabd telsizlerin operasyonda etkisizliğinden önem kazandı.... Olayı siyasete çekip evine 1 kg et alamayanların, ne yapmak istediğini alayamıyorum :D Siyasetin üzerinde güvenik meselesi. kod yazanlar x partilimi? ayda askerler y partilimi =? bu bölücü zihniyet  Z kuşağı ile yıkılacak. İşini yapan Anayasa kurallara uyan buyursun yapsın. kuralları çiğneyen geçsin hesabını millete mahkmede versin...

  • Ayrımcılık yapmayın25 Ekim 2022 14:34

    Bir devlet şirketi başarısı olan ANKA ve AKSUNGUR ihaları  ile ilgili neden bir yazı, görüntü, övgü  yok bunlarda en az bayraktar ihaları kadar başarılı. BU şirket damadın olmasaydı bu kadar ön plana çıkarmıydı kapılar sonuna kadar açılırmıydı. Bunlar zor değil aksine çok kolay sorular.

  • www25 Ekim 2022 14:08

    Motorlarının Kanada'dan ithal olduğunu okudum. Bir an önce motor imalatına başlamalıyız

  • baran26 Ekim 2022 07:36

    Senden de iyi motor olur.

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK25 Ekim 2022 20:25

    YILLARCA SENİN GİBİ FOSİL VE ÇÜRÜMÜŞ İLE ÜLKESİNİ EMPERYALİSTLERE SATANLAR YÜZÜNDEN BU ÜLKENİN YÜZÜ GÜLMEMİŞTİR.NE SİLAH NE OTOMOTİV NEDE HİÇ BİRŞEY YAPILAMAMIŞTIR.

  • ALİ KODUŞ25 Ekim 2022 17:19

    senin beynin yanmış artık bizim yaptığımız moturlar kullanılmakta olup, 3 senedir kanada  abd ve tüm ab ülkeleri bize ambargo koyup bir tane vidayı dahi vermiyorlar.sonra her şey moturmu bunun yazılımı ve tepeden tırnağa cihazları var.sana ve senin gibilere kapak olsun.