Foto GaleriGündemABD'de kıyamet kopuyor!

ABD'de kıyamet kopuyor!

37 / 41 ABD'de kıyamet kopuyor!
31 Mayıs 2020 - 11:02

Bir erkek gösterici de Floyd'un ölümü ve son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle son derece üzgün olduğunu belirterek ''Kendimi çok çaresiz hissediyorum ve elime bir süpürge alıp dışarı çıktım. Nereden başlayacağımı dahi bilmiyorum ama temizlemeye, toparlamaya ve kentin iyileşmesine yardım etmek istiyorum ve bu yüzden buradayım. dedi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALEVİ DİNİNDENİM31 Mayıs 2020 23:21

    insanlık onurunu bırakmayan polislerde abd – deki  protestoculara destek veriyor.ASİL İNSANLAR VE ASİL HALKLAR HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSMAZ.abd- nin  ve dünyanın şansızlığı senin gibi bir başkana sahip olmaları , senin şansın ise “HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSMAYAN İSYAN EDEN  ASİL HALKA SAHİP OLMAN Kİ ne sen bunun farkındasın nede polis bunun farkında. İSYAN EDEN ASİL HALKLARA ZULUM EDENLERE LANET OLSUN.

  • Tırrrr ammmpppppp31 Mayıs 2020 22:44

    Etme bulma dünyası işte tüm dünyadaki özelliklede müslüman ülkeleri böl parçala ve yönet taktiği ile iç kargaşa çıkartıyordu şimdi aynısı yapılıyor ABD derin devleti ile hükümet savaşıyor kazanan kim olacak acaba :))

  • Vb31 Mayıs 2020 20:13

    Biraz daha yağma yaparlarsa ve Trump da bunu şiddetle bastırırsa , beyaz amerikanın, orta batı amerika incil kuşağı muhafazakarların daha da saygısını kazanıp seçimi kazanabilir , demedi demeyin.... sokak eyleminin ters tepmesi kuvvetle muhtemeldir