Foto GaleriGündemABD ordusu Ege Denizi'nin ortasına yerleşiyor!

ABD ordusu Ege Denizi'nin ortasına yerleşiyor!

24 / 25 ABD ordusu Ege Denizi'nin ortasına yerleşiyor!
20 Eylül 2021 - 17:27

Ardından Dışişleri Bakanı Mike Pompeo Yunanistan'a özel bir ziyaret yaptı, rotası kuzeydeki Selanik'ten güneydeki Girit'e uzanıyordu. Suda Üssü'nü Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'le birlikte gezen Pompeo'nun ziyaretinin hemen ardından sıra dışı bir gelişme yaşandı. 


ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cvbn20 Eylül 2021 21:58

    orta doğuya da yerleşti gördük:=))

  • Mucize Reis : )20 Eylül 2021 18:38

    Neden s400 lere karşılar ortaya çıkıyor. Adamlar zaten Yunanistanı işgal edecek, gemileri harici adalarada süt kuracakmış. Adamlar bundan dolyı bizlere f35 vermiyor, kendi hava güçlerinin güvenliği için. O bakımdan s400 lere karşılar, kendi hava alanlarının güvenliği için. Onun içinki, gemilerden düz yukarı kaşkış yapan ve Türk uçak gemisinin kullanımını istemediler. ABD bir nedenden Yunanistanı kıstırdı. Rusya yada orta doğuya karşı askeri üsler kuruyor. Akdenizde oluşacak olası enerji piyassı, Rusyada değişebilcek hukumet ve politıkaları, ABD kendi oyununu NATO harici kuruyor. Yunanistan bu ABD lileri asla kovamaz oralarda. Ama olası Adalar tarafında çıkacak yer altı kaynaklarındada söz sahibi olacak. Hatta uçakları rum kesimine dahi inecekki, hava koridoru kuruyor kendince. Yunan + Türk ortak işbirliği gündeme gelmeli. ABD siz biçimde. Alt seviye resmi görüşmeler yapılmalı.ABd def edilmeli.

  • mantık21 Eylül 2021 07:21

    Gelmeli, etmeli,  gitmeli gibi ahmakça sözleri bırak.  Yunanistan kana susamış bir hayvan gibi çığlık atıyor!  Tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi.  Çıkmış dostluktan  bahsediyor.  Onun anlayacağı dostluk  Osmanlı tokadıdır.  Pensilvanya  sapığı nasıl  dersini aldıysa o da alacak!  Başka da yolu yok.  Anladın mı gerzo?

  • Bir yorum21 Eylül 2021 07:16

    S400 lere karşı çıkanlar senin kankaların  değil mi?  Ne kıvırıyorsun?