Foto GaleriGündem3. Dünya Savaşı nerede ve nasıl başlayacak? Devletlerin düşüşü!

3. Dünya Savaşı nerede ve nasıl başlayacak? Devletlerin düşüşü!

1 / 13 3. Dünya Savaşı nerede ve nasıl başlayacak? Devletlerin düşüşü!
06 Mart 2023 - 12:51

Rusya Ukrayna Savaşı'nın da etkisiyle, bir yılı aşkın süredir sık sık dile getirilen bir korku var: Üçüncü Dünya Savaşı'nın başlangıcının çok yakında olduğu... Rusya'nın Batılı devletlere karşı nükleer silaha sarılacağının mesajlarının yanı sıra bir diğer süper güç olarak nitelendirilen Çin'in de yeni bir dünya savaşına hazırlık yaptığı iddiaları giderek yayılıyor. Öte yandan uzmanlar, İngiltere'nin 3. Dünya Savaşı'ndaki senaryolara hazırlıklı olması için 8 öykü kaleme aldı. İşte "çılgın proje"de tüm ayrıntılar…

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş06 Mart 2023 16:27

    kimse kimseye nükleer bomba atmaya cesaret edemez.çünkü birçok devlette var."sarayları camda olanlar birbirlerine taş atmazlar"

  • baran06 Mart 2023 16:16

    Bu 6 lı masa mütemadiyen kendilerini gündemde tutarak en sonunda şapkadan bir tavşan  daha doğrusu davşan çıkaracak. Israrla İmamoğlu üzerinde durup  K.oğlu kendinden de feragat etmiş görünüp hiç kimsenin tahmin etmediği bir adayı piyasaya sürecekler.  Bunu yaparken 1 taşla 5 kuş vurnmayı düşünüyorlar ama merak etmeyin  kurduğunuz dümenler bir işe yaramayacak!  Ne yapsanız boş.  Amerikanın ya da onun da tepesindeki üst aklın kuklalarına taviz vermeyecek bu Millet!

  • ali06 Mart 2023 15:01

    ben gerçeğini yazayım.. rusya,  amerikaya nükleer bomba atar, üçüncü dünya savaşı böylece başlar.