Yusuf Teker garibanları ve yatırımcıları nasıl mağdur ediyor

Farklı farklı hesaplardan yapılan işlemler, nakit ve banka üzerinden para transferleri, gizlenen paralar ve adresler…

BORSAGUNDEM.COM/ÖZEL HABER

Yusuf Teker, Sermaye Piyasası Kurulu’nun hakkında çok sayıda suç duyurusunda bulunduğu bir isim. Babasının emekli ikramiyesiyle açtığı pavyonu batırınca borsada işlem yapmaya başlayan Yusuf Teker, Adanalı olduğunu söylese de aslen Diyarbakırlı olduğu biliniyor.

Patron mallarının piyasada satılması, halka arzdan kalan hisselerin pazarlanması başta olmak üzere genellikle yatırımcıları mağdur eden işlemlere imza atıyor. İşlem yaptığı tahtalarda yüksek miktarlarda hisse satışı gerçekleştirdiği için hisselerde sert düşüşler yaşanıyor ve binlerce yatırımcı mağdur oluyor.

Bu işlemler karşılığında yüksek miktarlarda komisyon aldığı öne sürülüyor. Peki, Yusuf Teker’in yatırımcı mağduriyeti üzerine kurduğu sistem nasıl işliyor? Uzun süre Yusuf Teker ile birlikte bu işlemlere bilinçsiz olarak aracılık eden garibanlardan biri sistemi borsagundem.com’a anlattı.

Hissede operasyon başlamadan önce hangi hazırlıklar yapılıyor? Hesaplar kimler üzerine açılıyor? Şu an yanında kimler var, kimlerin hesaplarını kullanıyor? Para transferleri kimler üzerine yapılıyor? Yusuf Teker, borsadan çıkardığı paraları kimlerin üzerine aktarıyor?

Tüm yanıtları yakında borsagundem.com’da okuyabilirsiniz.