Uludağ’da dondurucu soğukta Kervansaray protestosu

Ne soğuk ne kar onları durduramadı. Bir grup çileli yatırımcı Kervansaray Uludağ Otel’in açılışında, tesis önünde eylem yaptı, patronlardan yerlerde sürünen hissenin hesabını sordu, ellerinden alınan haklarını savundu...

BORSAGUNDEM.COM

Yakın İzlemi Pazarı’nda işlem gören halka açık Kervansaray Yatırım Holding'in çileli hissedarları, haklarını aramak için, eksi 11 derecede, karın 75 cm kalınlığa ulaştığı Uludağ’da acılarını dile getirdi, protesto eylemi yaptı.

Açılış günü şirketin ünlü tesisi önünde toplanan Kervansaray mağdurları, “Ağlayanın malı gülene fayda etmez” “Kervan sahipleri sefada, yatırımcılar cefada”, “Genel Kurul’da verilen sözlere ne oldu” pankartları açtı.

ZOR ŞARTLAR ALTINDA YOLA ÇIKTILAR
Hissenin düşürüldüğü durumdan sorumlu tuttukları Kervansaray patronları tarafından defalarca kandırıldıklarını söyleyen, ‘sabrımız taştı’ diyen ve farklı kentlerden yola çıkan 50 yatırımcı sabah saatlerinde Bursa’da buluştuktan sonra, zor şartlar altında Uludağ’a hareket etti.

MAĞDURLAR KERVANSARAY'IN OTELİ ÖNÜNDE TOPLANDI
Ancak karşılarına yoğun kar yağışı çıktı. Trafik açısından sadece zincirli araçlara izin verilmesi nedeniyle grubu temsilen 25’e yakın yatırımcı yola devam etti. Otel önüne ulaşan ‘mağdurlar’ pankartlarını açarak protestolarını gerçekleştirdi.Yılların kaybıyla, acısıyla haykıran tasarruf sahipleri, “Borsa tarihinde bu kadar ah alan bir patron çıkmamıştır” diye konuştu.

KERVANSARAY HİSSESİ 0.30 KURUŞ, KERVANSARAY’DA TATİL 10.000 TL
Mağdurlardan birinin taşıdığı, “Kervansaray hissesi 0.30 kuruş, Kervansaray’da tatil 10.000 TL” dövizi çok ilgi çekti. Ancak yatırımcıların bu protestosu, Kervansaray’ın keyfini kaçırdı.

JANDARMAYA İHBAR!
Tatilciler pankartlı eylemi ilgiyle izlerken, mağdurların ifadesiyle Kervansaray yöneticileri, grupla konuşmak, dertlerini dinlemek yerine jandarmaya ihbarı tercih etti. Güvenlik güçleri ile Kervansaray yatırımcıları arasında geçen görüşmenin ardından protestoya son verildi.