TSPB heyeti, Çankaya’da Finans Ofisi’ni ziyaret etti

Sermaye Piyasalarının öncü kurumu TSPB ile ulusal ve uluslararası finans dünyasına yönelik güçlü çalışmaların merkezi Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi yönetimi buluştu.

BORSAGUNDEM.COM

Cumhurbaşkanlığı’na bağlı olarak kurulan, İstanbul Dünya Finans Merkezi projesi ve finansal çekim merkezi oluşturma çalışmalarını yürüten Finans Ofisi, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’ni Çankaya’da ağırladı.

Uluslararası kongre, panel ve çeşitli etkinliklerle finansal okuryazarlığı artırmak, Türk Sermaye Piyasalarının daha aktif ve güçlü olması adına adımlar atan TSPB Başkanı Erhan Topaç ve arkadaşları, Prof. Dr. Göksel Aşan başkanlığında uluslararası bankacılık ve finans sektörünü izleyen, küresel fonların ülkeye gelmesini sağlayıcı adımları belirleyen ve içinde Türkiye’nin konumunun da yer aldığı kritik önemde raporlar hazırlayan T.C. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi’ni ziyaret etti.

Ankara’daki buluşmada Sermaye Piyasaları masaya geldi. T. C. Finans Ofisi’nden yollanan twitte, “Finans Ofisi olarak Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği heyetini Çankaya’da ağırladık. Sermaye Piyasaları hakkında değerlendirme ve önerilerini dinledik” denildi.