Togg'da geri sayım bitti, satışa çıkıyor!

MÜSİAD'da konuşan Teknoloji Bakanı Yardımcısı Fatih Kacır önümüzdeki hafta satışa çıkacak olan Togg'un Türkiye Yüzyılı'nda yeni atılımların öncüsü olacağını belirtti. Kacır, deprem bölgesinin kalkınması için yapılan çalışmalara da değindi

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, "Şimdi önümüzde büyük bir fırsat penceresi var. Bu hafta Allah'ın izniyle Türkiye'nin otomobili Togg satışa çıkıyor olacak. Önümüzdeki günlerde Togg milletimizle buluşuyor olacak." dedi.

Kacır, Türkiye'nin bugün bölgesinin parlayan üretim üssü haline geldiğini belirterek, "Bugün Türkiye otomotivde Avrupa'nın dördüncü, dünyanın 14. büyük üreticisi oldu. Şimdi önümüzde büyük bir fırsat penceresi var. Bu hafta Allah'ın izniyle Türkiye'nin otomobili Togg satışa çıkıyor olacak. Önümüzdeki günlerde Togg milletimizle buluşuyor olacak." dedi.

Kacır, MÜSİAD Genel Merkez binasında gerçekleştirilen Genç MÜSİAD'ın 15. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ülkenin büyük bir felaketle mücadele ettiğini, yaraların hep birlikte sarılacağını söyledi.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Togg'da 'ön sipariş' için 3 yöntem

Togg'a kamu alım garantisi geliyor

Togg'dan dünyada bir ilk daha!