Tekstilbank'ın satışında flaş gelişme

GSD Holding, Tekstilbank'ın satışıyla ilgili olarak BNP Paribas'a verdiği yetkiyi sonlandırdı

GSD Holding, Tekstilbank'ta sahip olduğu hisselerin tamamının ya da bir kısmının muhtemel alıcılara satılması için BNP Paribas'a verdiği yetkiyi 13 Aralık 2013 itibarıyla sonlandırdı. GSD Holding, BNP Paribas'ı 3 Nisan 2013 tarihli açıklamasında finansal danışman olarak yetkilendirdiğini duyurmuştu.

GSD Holding, bu defa aynı konuyla ilgili olarak Merrill Lynch International, London'ın finansal danışman, Atım&Atım Hukuk Bürosu'nun hukuk danışmanı olarak münhasıran yetkilendirilmelerini kararlaştırdı.

GSD Holding, 13 Aralık 2013 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, GSD Holding A.Ş.'nin Tekstil Bankası A.Ş.'nde sahip olduğu hisselerin tamamı veya bir kısmının muhtemel alıcılara satışı ile ilgili finansal danışman olarak Merrill Lynch International, London'ın finansal danışman, Atım&Atım Hukuk Bürosu'nun hukuk danışmanı olarak münhasıran yetkilendirilmeleri kararını verdi.

Tekstilbank'ın satış sürecinde yaşanan bu gelişmeyi piyasa otoriteleri, holdingin bankanın satışı konusunda kararlı olduğu ve yeni muhtemel alıcılar olabileceği şeklinde yorumladı.