SASA’nın patronundan hisse fiyatıyla ilgili yeni açıklama

SASA’nın patronu İbrahim Erdemoğlu, “Fiyatı pahalı” açıklamasıyla hissede sert düşüşe neden olmuş, borsada binlerce yatırımcıyı mağdur etmişti. Erdemoğlu, yeni bir açıklama daha yaptı…

BORSAGUNDEM.COM-ÖZEL HABER

Kendisi yüksek miktarda hisse sattıktan sonra “Sasa Polyester (#SASA) hissesi pahalı, alınmaz” şeklinde açıklama yapan Sasa Polyester Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, hisse fiyatıyla ilgili söylemlerini tamamen değiştirdi.

Yaptığı açıklama sonrası hisselerin taban taban düşmesi nedeniyle binlerce yatırımcı mağdur olmuş, kamuoyundan gelen tepkiler nedeniyle Erdemoğlu, geri adım atmıştı. 30 Kasım 2022 tarihinde bir gazeteye yaptığı açıklamada, fiyat 80 liraya çıktığında, küçük yatırımcı zarar görmesin diye hisse sattıklarını belirten Erdemoğlu; “O satıştan bu yana SASA hissesi alınmaz diyorum" şeklinde konuşmuştu. Yaklaşık iki ay sonra hisse fiyatıyla ilgili açıklama yapan Erdemoğlu, halka açık bir şirketin patronu gibi konuşmaya başladı.

Sasa Polyester Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Dünya’ya yaptığı açıklamada, üretim faaliyetlerinin tam kapasite devam ettiğini söyledi. Erdemoğlu, “Borsanın açılması bizi etkilemez. Biz hissenin fiyatına bakmıyoruz, düşse de çıksa da bizim için fark etmez” dedi.

SASA Polyester tesislerinin depremden zarar görmediğini açıkladı

 

Sasa Hollanda’da şirket kurdu

 

Sasa ve Mondi Turkey sorusu

 

SASA'dan sermaye tavanı artırımı hamlesi