Meral Akşener'in evinin önünde gerginlik

İYİ Parti lideri Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önünde bir grup MHP lideri Bahçeli lehine slogan attı. Akşener evinin penceresine çıkarak gruba tepki gösterdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde toplanan bir grup ile Akşener arasında gerginlik yaşandı. Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önünde toplanan bir grup, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli lehine slogan atmaya başladı. Evinin penceresine çıkan Akşener ise gruba tepki gösterdi. Akşener, Twitter hesabından yaşanan olaya ilişkin görüntü paylaştı. 

GÜN İÇİNDE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TARTIŞMA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında akşam saatlerinde sosyal medya üzerinden tartışma yaşandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada İYİ Parti lideri Meral Akşener'i işaret ederek, "Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle" dedi.

AKŞENER'DEN YANIT

Akşener, gün içerisinde kendisi hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi sosyal medyadaki hesabındaki paylaşımla hedef almıştı. Akşener, “Türklüğü ayaklar altına alıp, megri megri ile gözyaşı dökenlere paspas olurken hangi “büyüğünüzün” sözünü dinlediniz Sayın @dbdevletbahceli ? McKinsey'e göğsünüzü siper ederken hangi büyüğünüzün emrindesiniz? Bahsettiğiniz sonuçları merakla bekliyorum” mesajını paylaşmıştı. 

"KENDİN GEL"

Akşener, evinin önünde bir grubun slogan atmasının ardından Twitter hesabı üzerinden bir kez daha Bahçeli'yi hedef aldı. Akşener, paylaştığı tweet'te "Başka anaların çocukları üzerinden yiğitlik olmaz. Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz" ifadesini kullandı.