Mecnur Çolak'la Sofya'da konuştuk

Borsa dünyasının ünlü ismi Mecnur Çolak, ‘sınır ötesi’ hayatını Borsagundem.com’a anlattı. İşte Bulgaristan’daki borsacının sırları…

Yeşil sahalarda yıldızdı. Jivkov mezaliminden kaçıp geldiği Türkiye’de Birinci Lig’de fırtına gibi esiyordu. Fenerbahçe’de ‘star’ formasıyla sarı lacivert rüzgar estiriyor, golleriyle tribünleri ayağa kaldırıyordu. 28’ine bastığında futboldan koptu, borsa dünyasına transfer oldu. Kalecilerin korkulu rüyası artık yatırımcıların uykusuna giriyordu. Hangi hisse aniden, nedensiz fırlasa, 1 liralık kağıt 10’a, 20’ye çıksa arkasında onun ismi anılıyordu.
SPK hakkında suç duyuruları yaptı. Adı ‘şöhret’  olunca, hep gözönünde durunca, medyada ses getirmesi istenince, çete’den manipülasyona polisin her operasyonunda o da gözaltına alındı. Yargılandı; beraat da etti, ceza da aldı. Rekor cezalarıyla Borsa tarihine geçen ‘manipülasyon davası’ görüşülürken Bulgaristan’a gitti. Aslında bu bir kaçıştı. 
Ve İstanbul’da, İstinye’de, Mecnur Çolak’sız günler başladı.
Aylardır kimse yüzünü görmüyor, haber alamıyordu ama kulislerde adı çokça geçiyordu.
İşte Borsagundem.com, herkesin merak ettiği ünlü borsacı Mecnur Çolak’ı ‘komşu başkent’te buldu, konuştu. 


MECNUR ÇOLAK’IN ‘SINIR ÖTESİ’ HAYATI

Sofya’da nerede, nasıl yaşıyor? Bir günü nasıl geçiyor? Yeni dostları kimler? Spordan koptu mu? İstanbul’u özlüyor mu? Neleri geride bıraktı? Borsa sevdası ne durumda? 
Borsa İstanbul’u, hisseleri, hareketleri izliyor mu? En büyük zararı hangi hissede yaşadı? Önerdiği bir hisse var mı? Birlikte iş yaptığı manipülatörler, spekülatörler hakkında neler düşünüyor? Martin kim, ona ne ifade ediyor? Bulgaristan’da seyahat ediyor mu? Avrupa’nın diğer ülkelerine gidip geliyor mu? Sofya Borsası için neler diyor, oynuyor mu? Yatırımlarını nerede değerlendiriyor? Halka açılan şirketlerin zararı için yorumu ne? 7 Haziran’da sandıktaki favori partisi kim? Seçimden sonra borsa endeksindeki beklentisi için neler söylüyor? Türkiye’ye dönecek mi? Dönecekse ne zaman dönecek? Dönmek için ne bekliyor? Süper Ligi seyrediyor mu? Fenerbahçe aşkı ne durumda? Futbolcu arkadaşlarıyla ilişkisi sürüyor mu? 

Borsa dünyasında heyecan uyandıracak tüm bu soruları Borsagundem.com sordu, Mecnur Çolak yanıtladı. 
Mecnur Çolak sırlarının kapısını Borsagundem.com’a açtı.
İşte ‘kaçak borsacı’nın ‘sınır ötesi’ hayatı…

ÇOK KONUŞULACAK DEV RÖPORTAJ 1 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR.