Mansur Yavaş da Kılıçdaroğlu'na baş kaldırdı

Mansur Yavaş, Twitter hesabından Kılıçdaroğlu'nun en çok negatif duygu uyandıran iki siyasetçiden biri olduğunu gösteren anketi beğendi.

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, resmi Twitter hesabından Kemal Kılıçdaroğlu’nun negatif duygu uyandıran iki siyasetçiden biri olduğunu gösteren anketi beğendi. Geçen yıl aralık ayına ait olan ankette Yavaş 'en doğru aday' olarak gösteriliyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylığını dayatan ve 12'nci yenilgisini alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na parti içinden sesler yükselmeye devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yüksek sesle dile getirdiği 'değişim' talebine ABB Başkanı Mansur Yavaş sessiz kalsa da sosyal medya hesabından bu yönde mesajlar vermeye başladı.

Yavaş, resmi Twitter hesabından Kemal Kılıçdaroğlu’nun negatif duygu uyandıran iki siyasetçiden biri olduğunu gösteren anketi beğendi.

Yavaş 'en doğru aday' olarak gösterilmiş

Geçen yıl aralık ayına ait olan ankette Yavaş 'en doğru aday' olarak gösterildi.

Yavaş'ın beğendiği anket paylaşımının sonundaki "Aday önemli, bu kadar basit, bu kadar açık…" notu ise dikkat çekti.(Yeni Şafak)

İmamoğlu ve Yavaş'tan ortak paylaşım: Başlıyoruz

 

İmamoğlu ve Yavaş'tan flaş açıklama

 

Mansur Yavaş, Çankaya'da oy kullandı: Takdir milletimizin