Manipülatörlerin Karsusan planı

Son dönemde borsada darbe üstüne darbe yiyen Dalton Nuri’nin çevresindeki manipülatörler ile birçok hissede işbirliği yaptığı söyleniyor

BORSAGUNDEM.COM – KULİS HABER

Genpower ve Kervansaray Yatırım Holding başta olmak üzere birçok hissede Sermaye Piyasası Kurulu’nun tedbirleri nedeniyle hedefine ulaşamayan manipülatör grubu, tüm umudunu Karsusan Su Ürünleri’ne bağladı.
Karsusan’ı ele geçirmek için çevresindeki diğer manipülatörlerle işbirliği yapan Dalton Nuri, iddiaya göre genel kurulda etkin olabilmek için Ferhan K., Kayhan A., Murat K. ve Deli Bekir ile işbirliği yapmış. Kayhan’ın ayrıca Damat ve ortak iş yaptığı Şevki’yi operasyonun içerisine çekmek için büyük çaba harcadığı belirtiliyor.
 
KARSUSAN DALTON NURİ’NİN SON ŞANSI

TGS Dış Ticaret (TGSAS) hisselerinde Kayhan ve Ferhan ekürisi ile birlikte hareket eden Damat’ın el altından ekibe destek olduğu söyleniyor.
Güç birliği yapan manipülatörlerin, şirketin içinin boşaltılmasına karşı çıkan Yönetim Kurulu Başkanı’na da yoğun baskı yaptığı ileri sürülüyor.
Yönetim Kurulu Başkanı’nın tepkisi üzerine Dalton Nuri’nin farklı kanallara yöneldiği ve çevresindekilere, “Son dönemde 30 milyon zarar ettim, bu parayı Karsusan’dan çıkaramazsam biterim” dediği konuşuluyor.
Borçlarını ödemekte zorlanan Dalton Nuri, iddiaya göre Çamlıca’daki gayrimenkulünü bir tefeciye satmak zorunda kalmış. Elindeki diğer varlıkları da çıkarmaya başlamış.
  
TGSAS’TAN SONRA SIRA ETİLER’E Mİ GELECEK?


Çevresindeki manipülatörlerle işbirliği yapan Dalton Nuri, “Ankara’da önemli adamlarım var kimse bize dokunamaz” diyerek işbirliği yaptığı manipülatörlere güven telkin etmeye çalışıyormuş. TGSAS operasyonundan sonra manipülatör grubun Etiler Gıda’ya yöneleceği ileri sürülüyor. Bu hisselerde manipülatör gruba destek veren Dalton Nuri’nin karşılığında Karsusan için destek istediği dile getiriliyor.

‘’BU İSİMLERLE İŞİM OLMAZ’’

Manşetimiz üzerine borsagundem.com’u telefonla arayan Şevki Küçükşahin, haberde adı geçen ‘Şevki’nin kendisi olduğunu belirterek, haberdeki diğer isimlerle bir ilişkisinin olmadığını, herhangi bir şekilde bir görüşme gerçekleşmediğini söyledi.