Kırıkkale’de Borsacı heyecanı

A1 Capital Araştırma Direktörü Belgin Maviş, Kırıkkale’de iş dünyası ile buluştu, krizlere karşı stratejileri anlattı...

Sermaye Piyasalarının önde gelen kurumlarından A1 Capital’in Araştırma Direktörü Belgin Maviş, şirketin Kırıkkale Şubesi’nin organize ettiği ve Kırıkkale Ticaret Odası’nın desteklediği seminerde iş dünyası ile buluştu.
2016 yılına dair ekonomik beklentileri ve bu dalgalı süreçte yatırımcıların, patronların karşılaşabileceği temel riskleri örneklerle anlatan Belgin Maviş, doların seyri, altında son durum ve petrolün ekonomilere etkileri konusundaki görüşlerini aktardı. Özellikle ülkelerin ve piyasaların bu yoğun ve dalgalı geçen süreçte nasıl korunabileceğine dair öngörülerini paylaştı.



Belgin Maviş, “Konuşmamda gerek yatırımcıların gerekse iş dünyasının ekonomilerde yaşanan bu türbulanstan etkilenmemesi ve krizi nasıl fırsata çevirebileceğine dair stratejilere değindim. Forex, hisse senetleri ve vadeli piyasalar ile ilgili ana başlıklara yer verdim” dedi.
18 Şubat Perşembe günü düzenlenen seminere gösterilen ilgiden mutlu olduğunu söyleyen ünlü borsacı Maviş, Kırıkkale Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve üyelerine, bilinçli ve anlayışlı yaklaşımları ile katkılarından dolayı teşekkür etti.