Kervansaray’dan Selim Sayılgan açıklaması

Kervansaray, Selim Sayılgan ile ilgili alınan kararı KAP’ta yayınladı. Borsagundem.com gelişmeyi haber yaptı. Şirket açıklama yolladı…

Mayıs ayı başında Kervansaray'da yapılan Yönetim Kurulu toplantısında alınan 'tek yetkili' kararı, Şirket tarafından KAP’ta duyuruldu. “… Şirketimizi münferiden temsil ve ilzama yalnızca Ertan Sayılgan yetkili kılınmıştır. Bu karar ile şirketi münferiden temsil ve ilzam hususunda Ertan Sayılgan'dan başka yetkili kalmamıştır” denilen açıklama, Borsagundem.com’da “Selim Sayılgan’ı Kervansaray’dan kovdular” başlığıyla haber olarak yer aldı. Haberimizin ardından Kervansaray Yatırım Holding bir açıklama yolladı. Açıklamada şöyle denildi:

“Şirketimizden Selim Sayılgan'ın kovulduğu yönündeki haber asılsız olup Şirketimiz tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Şirketimizde yalnızca Ertan Sayılgan'ın münferiden temsil ve ilzama yetkili kılındığı ve Şirketi münferiden temsil ve ilzam hususunda başka yetkili kalmadığı ifade edilmiştir. Selim Sayılgan Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam etmekle olup Şirketin temsil ve ilzamına ilişkin Ertan Sayılgan ile birlikte müşterek imza yetkisi devam etmektedir.”