Katmerciler teknik analizi

Marbaş Menkul Değerler, Katmerciler hissesini analiz etti

Katmerciler ekipman A.Ş dün itibariyle 6.215.769,22 USD tutarlı Güvenlik kuvvetlerine teslim edilmek üzere zırhlandırılmış araç siparişi aldı.Daha önceki tarihlerde de yine Güvelik Kuvvetlerine teslim edilmek üzere 7.200.000 Tl değerinde zırhlı araç siparişi, Milli Savunma Bakanlığından Zırhlı Ekskavatör tedariki için 17.945.000 TL lik sipariş alınmıştı.Şirket aynı zamanda Limak Holding ile imzaladığı gizlilik protokolü sözleşmesinde savunma sanayii alanında faliyet göstermek üzere Lika Savunma San.Tic. A.Ş. Ankara merkezli bir şirket kurmuştu.Özetle şirket bundan sonra da savunma sanayii alanında ürün portföü kapsamında siparişler almaya devam edecektir.
Ürün portföyüne göz attığımızda;
1.Hızır 2.Khan 3.Nefer 4.Zırhlı Sistemler 5.Toma 6.Zırhlı ADR akaryakıt tankeri 7.Koruma kalkanı 8.Zırhlı damper 9.Uzaktan kumandalı zırhlı paletli ekskavatör bulunmaktadır.

KATMERCİLER

Teknik olarak incelediğimizde çıkış kanalı (turuncu) içerisinde hareketin devam ettiğini,indikatörler aşağı doğru salınırken fiyatların geri gelmekte pek te istekli olmadığını görebiliyoruz. 9.57 seviyesinden geçen teknik desteğin stop olarak kabul edilmesi şartıyla 10.12 lerden geçen direncin bundan sonraki dönemde açıklanabilecek ihale haberleri ile yukarı doğru kırılabileceğini kanalın direncine doğru yaşanabilecek hareketlerin ise satış fırsatı olarak değerlendirilebileceğini, borsada işlem gören benzer savunma sanayii şirket grafiklerine göre potansiyel olabileceğini düşünmekteyiz.

Tüm Analizler ve Sektör Raporları için: http://www.marbas.com.tr/sektorraporlari 

 

Marbaş Menkul Değerler