İlk kez Borsa Gündem'e konuştu

Orhan Pala sordu, Galip Öztürk yanıtladı…

BORSAGUNDEM.COM-ÖZEL
2009’da manipülasyon suçlamasıyla gözaltına alındı. ‘Organize suç örgütü kurduğu’ iddiasıyla Mart 2012’de tutuklandı, 2013 Nisan’ında serbest bırakıldı. Bir yıl demir parmaklık arkasında kaldı. Mahkemeye çıktığında, hiç geri adım atmadı, her duruşmada “Suçsuzum, haksızlığa uğradım” dedi.
Tahliye olduğunda başta yatırımcılar, kamuoyunun gözü ondaydı. Neler yapacaktı?

İftiraların hedefinde olduğunu söyleyen, dedikodularla özgürlüğüne kelepçe vurulduğunu öne süren genç işadamı Galip Öztürk beklentilerin tersine şirketlerini satıp gitmedi. Aksine, eskisinden daha hızlı, daha heyecanlı, daha iddialı bir şekilde işe girişti. Ve 5 aydır herkesin konuşmak için can attığı Galip Öztürk, kapılarını Borsa Gündem’e açtı.

Borsa Gündem Genel Yayın Yönetmeni Orhan Pala’nın, ortaklık girişimlerinden rüşvetle tahliye iddialarına kadar her sorusuna bomba gibi cevaplar veren Galip Öztürk, Metro Grubu’yla ilgili yeni planlarını, BİST’teki şirketlerinin hedeflerini de anlattı.

İş dünyasının ve borsanın genç ve iddialı patronu ne düşünüyor, neler yapıyor? Olay yaratacak Galip Öztürk röportajı yarın başlıyor…