Galatasaray'ın yeni transferi Henry Onyekuru İstanbul'da

Sarı-kırmızılılar ara transfer dönemine hızlı bir giriş yaparken, Onyekuru ve Saracchi ile anlaşma sağlamıştı. Galatasaray'ın yeni transferi Onyekuru, İstanbul'a geldi. İşte son dakika transfer gelişmesinin ayrıntıları...

Süper Lig'in ilk yarısı geride kalırken, performansıyla beklentileri karşılayamayan Galatasaray'da gözler transfere çevrilmişti. Onyekuru ve Saracchi ile anlaşma sağlamıştı.

Süper Lig'in ilk yarısında beklentilerden uzak bir görüntü sergileyen Galatasaray, devre arasına lider Sivasspor'un 10 puan arkasında girmişti. Gözlerin transfere çevrildiği Galatasaray'da, son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor...

2 TRANSFER BİRDEN!

Ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Galatasaray, iki flaş transferi birden duyurmuştu. Sarı-kırmızılılar ilk olarak eski futbolcusu Onyekuru ile anlaşırken, daha sonra sol bek bölgesi için Saracchi ile anlaşıldığını KAP'a bildirmişti.

ONYEKURU İSTANBUL'DA!

Galatasaray taraftarının büyük bir heyecanla beklediği Onyekuru İstanbul'a geldi. Sarı-kırmızılıların yeni transferi, Galatasaray Asbaşkanı Abdurrahim Albayrak'ın ofisinden fotoğraf paylaştı.